reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja zkupilam koszyczek wiklinowy i farbki do jajek
zrobimy święconkę i Hanusia pójdzie pierwszy raz poświęcić ją z Tata tu w Szczecinie
i taki bedzie mój wkład w te swieta
to będa pierwsze święta w które nie wyjedziemy do rodziców ani tesciów
trzymam sie coczywiscie slowa danego przez lekarza ze jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic i on jakos pomoze :)
i nie mam zamairu jechac z takim malym dzieciaczkiem nigdzie
tak wiec zapraszamy rodziców i tesciow z pysznym jedzonkiem ktore mnie pewnie w wiekszosci ominie ale chociaz córcia i mezus podjedza :)

Moja córcia też prawdopodbnie z tatą pójdzie poświęcic koszyczek, no chyba,że będę na porodówce, to pójdzie z babcią. Mam nadzieje jednak,że rozpakuje się przed Świętami i spędzimy je wspólnie w czwóreczkę:tak::-D. Bo jak synuś będzie już z Nami to ja się nigdzie nie ruszam i nikogo też nie zapraszam:-)

reklama
13x13 tez się ostatnio nad tym zastanawiałam. Pytałam też położną, ile kobiet u nas w szpitalu rodzi naturalnie? To mi powiedziała, że niewiele:-( Że głównie są CC i porody siłami natury (czyli niby naturalnie, ale ze znieczuleniem i nacinaniem krocza)

W mieście Dagsili przełożoną położnych jest żona mojego kuzyna i tam CC to podobno 50% już - szok!! Ciekawe, ile z tego na życzenie.. ?;-) U mnie lekarze nie chcą opłacanych CC robić i znaczna część moich znajomych dokonuje ich właśnie w Legnicy. Poza tym tam mają super sprzęt dla noworodków. Tylko jechać z bólami 22km to mi się nie uśmiecha, a u siebie szpital widzę z okna, jak się dobrze wychylę;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!!! Wczoraj nie chciało mi się zaglądać na BB a tu takie wiadomości!!! Mamy kolejnego Aniołka :-D :-D :-D Cieszę się bardzo a jednocześnie jestem baaaaaardzooo zaskoczona!
Wronka - lista naprawdę świetna. Że tobie się chce... :-)
Zielona - STO LATEK!!! życzę Ci dużo radości jakiej przyniesie macierzyństwo!! Moja mamuśka też dziś urodzinowa! :-)
Basia i Kingunia - trzymajcie się!
Ja też ta z naturalnie rodzących... póki co :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry