reklama

Kwietniówki 2010!!!

Za Kingunie kciuki mocno zacisnięte!!!:tak: Dobrze, że skurcze ustąpiły...może się uda wytrzymać ;-) oby!

Basia-
Musi być dobrze, postaraj się choć troszkę uspokoić, żeby maluszka nie stresować! dużo zdrowia i wszystko się ułoży!:tak::tak::tak:

Wronka- lista piękna- Dziękujemy!!!!!! :-):-):-):-)

Zielona
- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
:-D:-D:-D:-D

...a ja sobie wypełniłam ankietę chorób do szpitala...ehhh...trochę tego było :zawstydzona/y: a niby taka zdrowa się czuję ;-)

Teraz chyba czas się zastanowić nad rzeczami dla córci po porodzie które muszę spakować...:sorry2:

reklama
ZIELONA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

mam nadzieje ze Kingunia dotrzyma jeszcze troszke.

pozdrawiam wszytkie i uciekam myc okna w dzidziowym pokoju.

milego dnia

Kuba ma zapalenie ucha (niestety) na raize antybiotyk a w czwartek laryngolog a potem się zobaczy. Do laryngologa to mąż go na żebra wcisnął chyba tylko dlatego, że to takie małe dziecko, bo normalnie to kolejki, że szok :szok: Całe szczęście, że moje dziecko z tych, co chorobę przesypiają, no ale na przeciwgorączkowych jedziemy non stop a one zmniejszają też ból.

oj biedaczek mam nadzieję ze szybko mu przejdzie!!

Katik niezła schiza... awysypka mam nadzieję 'zwykła" i szybciutko zejdzie

cześć dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki proszę wczoraj miałam biopsję piersi i czekam na wyniki do przyszłego tygodnia i modlę się aby to nie było nic złośliwego bo inaczej wstrzymają mi laktację i nie będę mogła karmić mojego maluszka. No i pójdę na dzień dobry na operację zamiast siedzieć z maluchem w domu i cieszyć się maleństwem.:no:

trzymam mocno kciuki, musi być dobrze!!

A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...

ja:)

\\
kingunii wychamowali skurcze dostała leki na płuckA . Oby jeszcze troszkę wytrzymała , bo mała 2200 więc by się jeszcze troszkę jej tłuszczyku przydało . prosiła o kciuki

oj maleńka ta dziecinka, musi jeszcze podrosnąć!!

Zielona wszystkiego urodzinowego!!

witam słonecznie, jakby nie ten śnieg to mielibyśmy taką piękną wiosnę bo słonko rewelacyjne:)

Jerz pojechał z tatą do okulisty a ja się delektuję spokojem, Hubert ma jakąś megaczkawkę, normalnie sielanka:)

od jakiegoś czasu już zastanawiam się co z kwietniowymi bliżniakami...

miłego dnia!!

Dzien dobry wszystkim.Ja mam takie pytanie czy przyjmiecie mnie tez do tej listy,bo bardzo bym chciala tam zawidniec.

Nasza Wronka edytuje listy i z tego co wiem, to musisz do niej na prive napisać swój termin porodu itp a ona Cię dopisze do listy :)

Dagsila- aż tak chcesz już urodzić? :D ...Oj mnie też nosi do porządków, ale się powstrzymuję ;P Okna i firanki są przewidziane dla Mężusia, żeby się w sobote "nie nudził" :]

Jejku jaka tu produkcja!:szok:
Ja wróciłam padnięta po badaniach i jak zwykle oddech ciężko mi złapać.
Dziś byłam na pobraniu krwi i prawie babce na fotelu zemdlałam (nie boję się pobierania krwi więc to nie od tego), tak mi się słabo zrobiło. W żyłę nie mogła się wkłuć, po 3 próbach pobrała krew z nadgarsta,ale oby wszystko dobrze było. Rano z roztargnienia siusków nie zabrałam więc musze w tygodniu dowieźć. Kurcze babka po tej akcji zbadała mi ciśnienie i miałam 90/70.
Wyszłam z przychodni poodychałam świeżym powietrzem i trochę lepiej mi się zrobiło.
Mąż jak usłyszał o moim samopoczuciu to zabronił mi do auta wsiadać i kierować, był zły,że mnie wogóle z prychodni wypuścili chciał po mnie przyjechać, ale po tym jak lepiej się poczułam wróciłam sama do domku.
Teraz leniu****ę, jutro jeszcze okulista, oby z siatkówką było OK bo ja chcę SN.
Kurcze na razie u nas rzeczywiście same cc, w szpitalu też nam mówili,że cc jest ok 30%.:szok:

Zielona wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

reklama
wiiiitam...
nie spałam dziś prawie wcale.chyba tak się zestresowałam tym,że do następnej wizyty jeszcze 3 tygodnie a mi coraz gorzej...6 kwietnia dopiero dostanę skierowanie na cc...idka na razie się nie spieszy...a kłucia w pochwie i silne bóle podbrzusza to wedle mojego gina-infekcja...mam inną teorie na ten temat,ale to nie ja medycynę kończyłam...
maupko,duuuużo duuuużo miłości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wracam do łóżka.może teraz pośpię...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry