kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kwiatuszku, skoro Cie nic nie bierze, to moze pora zaczac swiateczne porzadki? ;-)

u mnie już mąż zrobił wszystkie świąteczne porzadkitylko takie drobiazgi mi zostały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kwiatuszku, skoro Cie nic nie bierze, to moze pora zaczac swiateczne porzadki? ;-)

u mnie już mąż zrobił wszystkie świąteczne porzadki
Tyle godzin męczarni, a mogli dziewczynie oszczędzić tyle bólu. no ja tez az sie poplakalam, naprawde w szoku jestem ze do takiego czegos wogole lekarze dopuscili, moj maz juz by siedzial u adwokata... ale w polszy jeszcze troche inaczej jest i pewnie mozna to tylko koniowi zameldowac...Dopiero teraz zauważyłam wpis męża sospettosy. Aż się popłakałam czytając jego relację. Biedna dziewczyna. Ile oni musieli przejść. Nie rozumiem jak można dopuścić do takiego stanu rzeczy i tak zwlekać z cesarką.Tyle godzin męczarni, a mogli dziewczynie oszczędzić tyle bólu.
Ogólnie jestem za SN, ale wiadomo w takich przypadkach to tylko CC.

no ja tez az sie poplakalam, naprawde w szoku jestem ze do takiego czegos wogole lekarze dopuscili, moj maz juz by siedzial u adwokata... ale w polszy jeszcze troche inaczej jest i pewnie mozna to tylko koniowi zameldowac...