wronka
czerwiec05`, kwiecień2010
kliknij na mój nick, a potem na "prywatna wiadomosc"wronka gdzie ja na ten priv mam napisac do Ciebie,bo ja troche taka niekumata jestem.
Niektore kobiety [przed porodem zmienaja sie na twarzy, nos staje sie większy, albo usta pelniejsze niczym "Angelina Jolie"..hehehe, wiec może się zmienilaśWitajcie,
ja tylko na chwilkę bo do 18:00 jestem w pracy.
Wpadła mi tu przed chwilą księgowa i stwierdziła, że niedługo urodzę - podobno to po mnie widać <szok>
Usłyszałam to samo od fryzjerki w tym tygodniu i wciąż się zastanawiam, jak to widać:-)
Fotograf mi napisał, że niebawem fotki dostaniemy, więc doczekać się nie mogę i może oglądając siebie na zdjęciach te objawy rodzenia zobaczę;-)
Dagsila, jak już w Złotoryi będziesz to moje okna też sobie na listę wpisz;-)
Poza tym wybitnie miło u nas dzisiaj, bo premia przyszła, więc nastrój się poprawił mimo tego, że śnieg ciągle pada:/
Ja tam ide z nastawieniem,że ten będzie łatwiejszy od poprzedniego,że mnie nie natną i bedę śmigac już na drugi dzien, innej opcji nie ma i koniecJa się właśnie boje porodu dlatego że nie wiadomo czy dobrze pójdzie ,różnie bywa przecież i nie jest udowodnione naukowo że jak pierwszy poród był łatwy to drugi musi być też łatwy.
A komplikacji widzę że jest dużo,prawie wszędzie porody naturalne równają się z cesarkami.![]()