Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do telefonów to ja robię selekcję.jak nie mam ochoty rozmawiac to nie odbierama robię tak od momentu jak moja tzw kolezanka stwierdziła że niestety trzeba ponosic konsekwencje bycia w ciązy po trzydziestce
no i nie mam narzekać ze musze leżeć bo powinnam pomyślec wcześniej
![]()

a odszedl Ci wczesniej czop?
tak sie zastanawiam czy ten czop musi odejsc by bylo rozwarcie czy tez moze sie szyjka rozwierac a on nie odejdzie
ja mialam przed ta wizyta u gina taki galaretkowaty sluz na bieliznie
ale po pierwsze nie byl zabarwiony krwia
a po drugie to bylo na drugi dzien po stosunku i moze to byla wydzielina taka poprzytulankowa
sama nie wiem
czop może Ci odejść nawet już podczas porodu, lub kilka godzin wcześniej.Pocieszę cię, my mamy tylko 90zł zwrotu.
Na dziecko chyba jest 1200zł z tego co pamiętam, więc pociesz się że za rok będziesz mieć niezłą sumkę zwrotu
). A teraz też muszę pogonić mężula do US, bo mamy pow. 2000 do zwrotu, na wakacje będzie jak znalazł.
Nawet wyraził chęć oglądania rzeczy Bartusia, więc wywaliłam na środek pokoju pudło z jego dawnymi ciuszkami i worki z nowymi i zrobiliśmy segregację. Jedna pralka już poszła, więc mąż od jutra będzie miał co robić, jakby mu się za bardzo nudziło 

???

Auć- daj numer do koleżanki- mogę jej wyjaśnić jakie są konsekwencje głupoty stosowanej
Kwiatuszku, ależ ja u Ciebie ciśnienie na poród widzęczop może Ci odejść nawet już podczas porodu, lub kilka godzin wcześniej.
Teraz dziecko rozlicza się proporcjonalnie w skali roku- więc niestety nie będzie to cała kwota (jak urodziałm Kubę, to jeszcze na ten pomysł nie wpali i odliczyłam pełną kwotę). A teraz też muszę pogonić mężula do US, bo mamy pow. 2000 do zwrotu, na wakacje będzie jak znalazł.
Kuba dzisiaj lepiejNawet wyraził chęć oglądania rzeczy Bartusia, więc wywaliłam na środek pokoju pudło z jego dawnymi ciuszkami i worki z nowymi i zrobiliśmy segregację. Jedna pralka już poszła, więc mąż od jutra będzie miał co robić, jakby mu się za bardzo nudziło
Któraś się rozpakowała???

ale jak by co to pamiętam i wtedy numer ci prześlę

... robię tak od momentu jak moja tzw kolezanka stwierdziła że niestety trzeba ponosic konsekwencje bycia w ciązy po trzydziestceno i nie mam narzekać ze musze leżeć bo powinnam pomyślec wcześniej
![]()

... Emil też ciągle mi marudzi że mam kupić jeszcze jakieś ciuszki dla małej bo on chce je poprasować.Normalnie on ma fisia na punkcie prasowania, super zawód mu się szykuje![]()
stanem. Choc przypuszczam ze gdybym pod sercem nosila corcie byloby ze mna gorzej ,choc moze nie,niewiem.Pociesze was ze do finalu jest coraz blizej,zostalo niewiele i wierze ze dacie rade
:-)