Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
straszne to jest...dlatego nic nikomu nie mówię.piszę tylko tutaj,że duszno,że boli,że się niecierpliwię...i tu jeszcze nikt nie odpisał-nie przesadzaj...fajnie,że jesteście ,dziewczyny...
marudzenia ciąg dalszy...jest fatalnie.mam całe ręce w siniakach,nie umiem robić tych zastrzyków chyba...boli wszystko i wszystko przeszkadza...to chyba czas,gdy macica jest najwyżej i stąd te dolegliwości związane z brakiem tchu na przykład...kiedy wy czułyście się najgorzej?który tydzień ciąży był CIĘŻKI NAJBARDZIEJ?
Wkurzyłam się też jeszcze raz,
wkurzaja mnie takie gadki.... zamiast nas przygotowac psychicznie radosnie to opowiadaja rózne zle rzeczy i przypadkia
Katik masz prawo czuć się do kitu i tu wszystkie dziewczyny to rozumią.Pola już donoszona z odpowiednią wagą więc nie ma się co dziwić że wkurza cię postawa rodzinki.Tak jak pisały dziewczyny najlepiej nie odbieraj telefonów niech robi to mężuś i mówi że wszystko ok.
Płaczem sie nie przejmuj bo to naprawdę pomagaPola ma super mamę:-)
Co do telefonów to ja robię selekcję.jak nie mam ochoty rozmawiac to nie odbierama robię tak od momentu jak moja tzw kolezanka stwierdziła że niestety trzeba ponosic konsekwencje bycia w ciązy po trzydziestce
no i nie mam narzekać ze musze leżeć bo powinnam pomyślec wcześniej
![]()
dobrze że mam laptopa i mogę z nim cały dzień w łózku leżeć bo chyba bym nie wysiedziała przy biurku....![]()
U mnie niby tez coraz gorzej, ale przynajmniej problemy z oddychaniem sie skonczyly. Zanacznie latwiej mi sie oddycha teraz..u mnie im dalej tym gorzej
ja cale dopoludnia lezalam, i jedyne co - myslalam i sie drapalam. Kolo poludnia wstalam, ubralam sie, i wrzucilam kolejne pranie, teraz mysje reszte okien. Poki jestem w ruchu nic mnie nie swedzi, teraz siadlam i jedna reka pisze, a druga sie drapie po nogachdziewczyny
cierpliwosci u mnie ani krzty
pewnie dlatego ze sie nudze
jak bym sobie zajecie jakies zorganizowala to moze byloby lepiej

A czy Emila można wypożyczyć ? I ile Emil kosztuje ? ;-);-);-)

Witam Was Kwietniówki po dość długiej nieobecności
Melduję się po wyjściu ze szpitala. Jesteśmy już w domku. W końcu
Widzę, że mój mąż postanowił opisać przebieg porodu. Ja uznałam, że po co straszyć Ciężarówki na ostatnim zakręcie. Nie mniej jak trochę odsapnę opiszę swój poród z mojego pktu widzenia. Wieczorem zedytuję wpis Grzesia na wątku porodowym. Zapraszam zainteresowane. Myślę, że nie będzie tak strasznie jak to opisał mój mąż
.
A teraz wracam do Adasia![]()
gosieńka 76 (do pytań moni555)- kiedy po raz pierwszy Emil trzymał żelazko w rączce...bo może na Kubusia już pora))
Trochę się bałam jak każda mama;-) ale teraz jest spoko.Wszystkie bodziaki i pajacyki dla małej to on mi poprasował.