Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ja kompletnie o tym zapomniałam!!Muszę się tym zająć w najbliższym czasie.
akaata ja mam z mamo-tato i pralam wszystko w pralce w 40 stopnaich z wirowaniem na 400 obrotów i jest ok
nawet wypelnieneie i ochranacz
czy tylko mi się wydaje?
dowcipniś...
nie no moja rodzina jest wręcz niezastąpiona.amorek - serdeczne gratulacje
ba - fajnie ze sie odezwalas
moj maz powiedzial wczoraj swojej mamusi ze mam cc w poniedzialek - a ona na to: ale super sie zlozylo bo ja mam od poniedzialku urlop, no i on jej mowi ze w poniedzialek rano jedziemy tam i on bedzie przy porodzie, a tesciowa na to: no ja tez przyjade
, no to musialam wziasc sluchawke od meza i powiedzialam kobiecie zeby sie uspokoila i ze moze we wtorek mnie dopiero odwiedzic... wczesniej odwiedzin nie przyjmuje, a juz szczegolnie tej durnej baby...
juz kiedys o tym myslalam, i masz racje - bardzo bym nie chciala byc na Waszym miejscu, bo chyba by mnie poskrecalo widzac, ze Wy juz macie Wasze dzieciaczki, i pokazujecie fotki a ja nadal musze czekac...Te dziewczyny ktore maja termin na pierwsza polowe kwietnia,maja lepiejwasze suwaczki pokazuja 37-38 tc a ja wanioliowa i elvie na przyklad mamy rodzic dopiero okolo konca kwietnia
czyli przed nami jeszcze jakis miesiac czekania....
.Takze nie narzekajacie laski;-) tylko sie sie cieszcie ze do rozwiazania macie ciut blizej niz my;-).Wy pewnie za miesiac bedziecie tulic maluchy w ramionach,a ja byc moze jeszcze bede w dwupaku,bo moja szyjka twarda i uparta jest:-
wściekła/y:
kochana, rozumiem Twoje bóle... dwa dni temu na siłę ściągnęłam obrączką męcząc się wodą i mydłem... palec zrobił mi się siny i w ogóle, ale zdjęłamhej,
po wczorajszej pieknej nocy - ta byla kolejan do bani... obraczka skutecznie utknela mi na serdlu zwanym u kazdego normalnego czlowieka palcem...buzie mi wysypalo.... nozie jak u słoniatka...
a na dodatek mam pytanie do Justy i KAtik - od jakich miejsc zaczela Wam sie wysypka - mi na ramieniu zrobily sie jakies czerwone i szorstkie mega swedzace plamy... :--
-(
zaczynam sie modlic o porod, bo jak sie okaze ze mam to samo co Wy to obawiam sie, ze nie mam w sobie tyle samozaparcia i samokontroli, by przetrwac kolejne 2 tygodnie...
no i jedno szczescie - moje suwaki...
trzymajcie sie mamuski
na dodatek moja cudowna rodzicielka rozmawiając ze mną przez skype'a powiedziała mi: "o Boziu jaka Ty gruba jesteś na buzi, zaczynasz wyglądać jak Twój brat, w końcu widać po was, że jesteście rodzeństwem..." dodam tylko, że mój brat to 120kg żywej wagi... i od zawsze był takim napakowanym misiem... no to mi humor poprawiła