reklama

Kwietniówki 2010!!!

Oj, widze, że Paulka ma stresy bidulka... Oby okazało się, że to nic poważnego..
Ja właśnie wyszłam z wanny. Jestem strasznie umęczona. Dopiero jutro zaczynam malowanie i pakowałam w pudla wszystko co w i na szafach, komodach. Niebardzo miał mi kto pomóc i chyba przeforsowałam się, zwłaszcza z noszeniem pełnych kartonów. Głupia jestem bo często chcę pokazać, że dam sobie sama radę i nie lubię prosić :baffled: a mały teraz strasznie szaleje i jeszcze czkawkę ma pożądną, mam nadzieję, że mu nie zaszkodziłam

reklama
katik - tak, moj polak, ale juz ponad 25 lat mieszka w niemczech, takze juz sie zniemczyl...:-D i wesel polskich nie kapuje, ale on lubi tanczyc, tylko nie na weselach... ja tam moge wszedzie tanczyc.. jak tylko muzyke slysze to od razu podryguje:-)
Justa i Katik haha Wy byscie sie zgraly z moim Ukochanym a ja z Waszymi polowkami. Jak ja nie lubie podrygiwac... Tancze jedynie w deszczu, lub gdy nikt nie probuje mnie trzymac w tym czasie za rece. Tutaj niestety wszyscy tancuja w parach i w dodatku wyma****a gornymi konczynami w sposob, ktory dla mnie jest niezrozumialy. Jak juz uda mi sie zsynchronizowac kroki z krokami partnera, ten mnie z tego ladu wybija wyma****ac moimi rekoma... Nic to, niebawem tequila wroci do lask wiec i z tancem jakos sobie poradze :)
haha:-D tequila wroci do lask - dobre, ale to ze meksykanczycy potrafia sie bawic to fakt, chyba nigdzie na swiecie ludzie tak super nie tancza jak wlasnie oni i kubanczycy! ja w szoku bylam jak widzialam jak oni sie potrafia poruszac, a dziewczyny to juz nie wspomne...na kubie to wogole muzyka jest wszedzie i w tancu to im chyba nikt nie dorowna...nigdy nie zapomne jak bylismy na takim ich muzikalu i jak oni tam tanczyli i co oni wyprawiali to jak sobie przypomne to mam nadal gesia skorke i plakac mi sie chce, cos wspanialego, chcialabym sie nauczyc tak tanczyc, ale tego chyba nie mozna sie nauczyc - oni to juz jakos we krwi maja:happy2: napewno cala rodzinka twojego meza tez to potrafi...

ismena1 - witaj, ktos tu jest z dublina - napewno ilonka i ktos jeszcze...

Witam kwietniowe brzuszki

Dziś od rana ładnie na dworze tylko wiatr wieje... no nic zobaczymy :-)

Paulka kochana mam nadzieję żę z mężem wszystko ok. Daj znać bo martwimy się o was oboje

Kochane, znalazłam coś przydatnego, ja już zapisałam w komórce.
To specjalny telefon:

Dla kobiet w ciąży i matek małych dzieci,

Ciąża, karmienie, emocje
porady położniczo-laktacyjne, poniedziałki w godz. 11.00-13.00
porady psychologiczne – poniedziałki i środy w godz. 14.30-17.30
Fundacja Rodzić po ludzku

22 635 10 11

Witam i ja;-)
Wstałam dziś jakoś niepokojąc wcześnie - samą siebie czasami potrafię zaskoczyć;-)
Postanowiłam dziś zatrudnić M. do mycia okien, a sama się zajmę prasowaniem i układaniem rzeczy w szafie Lenki, bo wciąż mi zamówione z allegro rzeczy przychodzą, a ja segreguję, piorę, a dziś trzeba prasować...
Poza tym pierdoły w aptece muszę dokupić, żeby mieć już kompletną wyprawkę.
Korzystając z tego, że wreszcie mamy wiosnę postanowiliśmy codziennie dłuuuuuugi spacerek sobie fundować.
Mam nadzieję, że przez ten nagły nadmiar ruchu szybciej nie urodzę;-)
Miłej soboty!!

Bry...
U mnie dzisiaj GENERALNE PORZĄDKI. Córcia jedzie do babci, a my z mężem sprzatamy. mam zamiar dzisiaj umyc okna, poprac, firanki, wyczyscic tapicerke, zmienic posciele itd, a najdziwniejsze jest to ,że się z tego cieszę...heheh

katik - tak, moj polak, ale juz ponad 25 lat mieszka w niemczech, takze juz sie zniemczyl...:-D i wesel polskich nie kapuje, ale on lubi tanczyc, tylko nie na weselach... ja tam moge wszedzie tanczyc.. jak tylko muzyke slysze to od razu podryguje:-)
[/COLOR]

justa...ja też z tych co wszędzie i przy każdej muzyce moga tanczyc:)

No dobra...pozdrawiam i do roboty:)

ps. rodzi któras??? Dagsilka sie cos nie odzywa...jakies takie dziwne przeczucie mam...hhmm

witajcie. Jestem nowa na waszym, hm teraz naszym forum. Spotkalam sie po raz pierwszy z podobnym forum, jak szukalam opinii na temat...wybranego przeze mnie modelu wozka dla dziecka i stwierdzilam,z e znajde przyszle mamy ze swojego czasu. Moj termin to 22 kwietnia. jeszcze spooro. Na razie tylko sie przedstawiam, musze was wszystkie najpierw troche poznac. jesli jest tutaj jakas przyszla mama z Dublina, to dla mnie super, bo ja wlasnie tu mieszkam i zyje. Pozdrawim. Ta noowa:))

Witaj Ismena i witajcie kwietnióweczki w końcu wiosennie...

wszystkie dziewczyny mające dziś powera do sprzątania, prania i prasowania bardzo mocno podziwiam i pozdrawiam i życzę miłej pracy, bo ja jak zwykle mam totalnego leeenia....
Ja chyba jeszcze nie wiję gniazda....

Witam się weekendowo!

Właśnie nadrobiłam waszą twórczość, widzę,że burzliwie było, zwłaszcza na lekarskim.:baffled:
Ja wczoraj padnięta po zakupach i 3 godzinnej konferencji wróciłam. Dziś słodkie lenistwo :)))

Właśnie co z Dagsilą??? Czyżby Margolcia się zdecydowała z rodzicami spotkać???

Kwiatuszku fryzurka świetna, teraz jesteś już zupełnie przygotowana do powitania Tymusia:-)

Życzę miłej soboty wszystkim kwietnióweczkom !!!

reklama
Wronka no fakt Dagi ani wczoraj nie było... a nie pamiętam czy gdzieś nie wybywała na weekend... He he he to czekamy na smsa ze Margola się zdecydowała :-p

Ismena witamy nową :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry