Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pensja na zwolnieniu, o ile nic sie nie zmienilo, to srednia z 3 pelnych przepracowanych miesiecy przed zwolnieniem. z tym ze jest tak, ze nie jest liczona stawka miesieczna, ale dniowa - dni robocze- i bywa, ze dostaje sie mniej - tak jak np w lutym.
niestety w pracy mam podzial na place i kadry i ja pracowalam w kadrach, wiec moge sie mylic.
jezuuuu kici skad az takie dramatyczne sny u ciebie??.... boju jueden.... straszne

Kamisia
to Ci mąż niepsodziankę sprawilhe he
tak to jest z chłopami... nastepnym razem powiedz mu zeby sam cos wymyslil ale niech bedzie slodkie
a to twarzą w twarz z kibelkiem to wiesz ze to moze byc oczyszczanie sie organizmu przed porodem?
oczyszczanie się ? już, teraz??? OMG....
do toalety też mnie goni i nic jeśc nie mogę ....ale żeby to ten tego ....do porodu!!ja jeszcze nie jestem gotowa :/
Kamisia
to Ci mąż niepsodziankę sprawilhe he
tak to jest z chłopami... nastepnym razem powiedz mu zeby sam cos wymyslil ale niech bedzie slodkie
a to twarzą w twarz z kibelkiem to wiesz ze to moze byc oczyszczanie sie organizmu przed porodem?
oczyszczanie się ? już, teraz??? OMG....
do toalety też mnie goni i nic jeśc nie mogę ....ale żeby to ten tego ....do porodu!!ja jeszcze nie jestem gotowa :/
no to moze tak byc ze z dwóch stron leci![]()