reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam .
ja też wstałam dopiero o 10. 00 bo wczoraj dopiero padłam o północy. wzieło mnie przeziebienie, bo głowa ciężka,katar, kichanie az brzuch się napina i twardy jak skała:-( no i jeszcze ten ból rozchodzenia się tam wszystkiego na dole...no i jeszcze załapałam wczoraj doła bo ostatnie 3 dni jakoś z moim K sie nie dogaduje:-(
Wesoła - wyrazy współczucia
Asia - gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka
no i czekam na wieści od Elli, reszte kwietniówek pozdrawim te wyczekujące i mniej wyczekujące na dniach swych dzieciaczków i życze miłego dzionka

brzuszek o dwa tygodnie mniejszy i się załamałam. Bo się martwię czy któraś z was też tak miała że dzidzia ma mniejszy brzuszek.

Ja tak miałam -lekarz stwierdził ze po prostu jest szczuplutka... przecież musiałby zareagować gdyby to było niepokojące. Dziewczyny mają rację -nie ma się co martwić:tak:

dzisiaj znowu miałam ciąg dalszy złych snów...

Psychika odreagowuje stresy końca ciąży. Współczuję takich złych snów:-( może jakas muzyczka przed snem, masaż zero dziwnych filmów i jedzenia:confused: oby pomogło

Wesoła ogromnie współczuję

Kfiatek zrób coś bo jak Ty nie masz skurczy to i ja nie mam zauważyłam:baffled::confused: ja dziś czuję się świetnie:sorry2:

A mi się dziś śniło ze trojaczki urodziłam -2 dziewczynki i chłopca:baffled: i zastanawiałam się
1. jakim cudem na usg nikt tego nie widział:confused:
2. jakim cudem mając 2 piersi mam nakarmić trojaczki:baffled::-D

Witam się i ja
noo jak wszystko poszło o czasie to Ellcie naszą już maglują
wesoła- wyrazy współczucia

a u nas kolejna noc taka sobie- pomimo ze wczorajszy dzień mnie wykończył - ból głowy sprwił że cały dzień chodziłam a raczej leżałam nie przytomna...nie zrobiłam totalnie nic....dziś trochę lepiej ale w nocy i tak wstawałam po paracetamol żeby usnąć...
idę coś przekąsić bo w sumie od niedzieli nie zjadłam nic konkretnego bo mnie mdli
a z weselszych rzeczy to wczoraj jak mój Pioter wracał z pracy poprosiłam go żeby mi coś kupił...ale sama nie wiem co i niech cos wymyśli ...w sumie myślałam że kupi ananaska w puszcze albo lody a dostałam konserwę turystyczna:szok::szok::szok::szok:
Ja uwielbiam konserwę ale nie wpadłabym na zakup takiego umilacza :-Dachh

witam słonecznie:)

marlenka gratuluję własnego m:-)

13x13 no co za sen, byłoby ciekawie:)

wesoła współczuje straty cioci!!

studjujaca
powodzenia na examie, pomachaj dobrze brzuszkiem i bedzie git:)

iza śliczny brzusio!!

ciekawe czy mamy już ta Juleczkę...

ja dziś odpoczywam, moje chłopaki pojechały pozwiedzać ikee a mama szaleje na necie a zaraz chyba pojde spać, a co, trzeba korzystać poki się da:)

miłego dzionka obfitującego w maluszki!!

reklama
witam się po całkowicie nieprzespanej nocy:-(
podobno oddychałam tak ciężko ,że piotrek w pokoju obok nie mógł zasnąć.w sumie spałam może 45 minut...kręciłam się,kaszlałam,miałam zgagę i coś kłuło mnie w plecach okropnie.do tej pory oddechu nie mogę wziąć,bo mnie boli między łopatkami...ręce tak spuchły,że ledwo kubek trzymam...miałam dziś w bibliotece troche posiedzieć,popisać mgr,ale nie wiem czy dam radę:-( macie jakieś sposoby?kittek,tobie już przeszły te duszności?
wesoła,trzymaj się,przytulam mocno...:-(
ella,pokaż szybko szkraba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry