Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
olapolap - serdeczne gratulacje i witamy kolejna ksiezniczke!!
dziewczyny olapolap miala planowana cesarke na dzis, juz od dawna planowana. jeszcze wczoraj jej pisalam i zyczylam zeby wszystko dobrze poszlo. fajnie ze jej mala juz jest na swiecie.
I mamy kolejną kinder niespodziankę. To ci numer nam zrobiła olapop. Rano jeszcze była, a wieczorem urodziła. Ale mi się zrymowało.
A śledzctwo pierwsza klasa. Jesteście niesamowite.
Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.
jejuuuu,ja znów jakieś schizy mam...taki tępy ból i ciągnięcie w pachwinie.tylko gdy chodzę.tylko w prawej.i prawe udo do tego...i nie wiem czy tak ma być czy znów zakrzep się robi:---( przecież biorę te cholerne zastrzyki...:-( nie może być kilku dni spokoju...:-(
Ale jaja.Ladnie sie olapolap kryla ze nic nie powiedziala.Mogla sie przypomniec,ze dzisiaj ma cesarke.Ale niewazne wazne zeby wszystko bylo dobrze i nic innego sie nie liczy.A wy z tym sledztwem to faktycznie jestescie the best
zielona no to szykuj sie szykuj zeby Cie z zaskoczenia nie wzielo
waniliowa a co Ty masz problemy zakrzepowe???
Dobranoc dziewczynki slodkich snow.Ciekawe kto bedzie jutro??:-):-):-)