Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Toska, a nad jakimi imionami się zastanawiacie, bo Kajtek to skrót od Kajetanbo ja jakaś niespecjalna w tych zdrobnieniach;-)

przynajmniej poród szybciej zleci ;-)a pozniej na kolanach do kosciola o porod prosic![]()

część dziewczyny mam pytanie nie wiem o co chodzi ale moja ginka odmówiła mi wystawienia kolejnego zwolnienia do pracy - twierdzi że mi się już nie należy - czy to prawda że ZUS odlicza sobie 2 tygodniewstecz od macierzyńskiego od daty urodzenia dziecka ? (czyli że tak naprawdę zamiast 22 tygodni po urodzeniu jest 20?)

część dziewczyny mam pytanie nie wiem o co chodzi ale moja ginka odmówiła mi wystawienia kolejnego zwolnienia do pracy - twierdzi że mi się już nie należy - czy to prawda że ZUS odlicza sobie 2 tygodniewstecz od macierzyńskiego od daty urodzenia dziecka ? (czyli że tak naprawdę zamiast 22 tygodni po urodzeniu jest 20?)
WESOŁEGO ALLELUJA !!!!! Smacznego jajeczka i szczęśliwych oraz szybkich porodów
dziewczyny ktora sie rozpakowuje na swieta?? kwiatuszek? wesola? ilona?

Ellus trzymam kciuki z calych sil. Wierze , ze sie uda!We wtorek Pani laktacja ma do nas wpaść i będziemy myśleć dalej co robić... No zobaczymy...;-) 3majcie proszę kciuki!!![]()
U mnie tez tak leciJa to jak do domu z pracy wchodziłam na widok Małego mleko leciało. Podobno jakieś hormony działają i często tak jest:-):-)
Najwazniejsze aby Adas byl zadowolony i ladnie przybieral na wadze...Odstawiłam w końcu cycka :-(, bo nie umieliśmy nauczyć się karmienia, mi nie leciało wystarczająco no i ponadto po ciąży zostało mi troche problemów zdrowotnych. Mam pamiątkę w postaci dość ostrej anemii, a na diecie dla matek karmiących w życiu bym chyba do siebie nie doszła. Chwilami już nie miałam sił dziecka na rękach trzymać :-(.
Haha, Justa jakbym siebie slyszala...zaczelam odciagac i w sumie nie wiem ile to sie odciaga? tak dlugo jak leci? a skad mam wiedziec czy nadal mi leci? jakos nie widze przez ten lakator czy mi nadal mleko leci czy nie... jeju jaki dep jestemodciagnelam 50ml i chyba narazie zostawie, boli to nawet troche... mala za godzine moze sie przebudzic to mam nadzieje ze bede miala mleko dla niej z piersi
po kazdym odciaganiu laktator sterylizowac czy wystarczy tylko umyc??![]()

To było świetne- tak nam kibicowałyście- baaaaardzo dziękujemy!:-) A odliczanie do godz 11 mnie rozbroiło całkiem
Jesteście obłędne 

Sospetttosa Ty tez anemiczka?Witam w gornie ;-) Nie kazali ci przypadkiem juz zelaza brac?Ja mam badania kontrolne za tydzien,a teraz jade na zelazie w tabletkach i jak sie nie poprawi,to czeka mnie kuracja w kroplowce :-(
. Odkąd odstawiłam dziecko od piersi i jem owoce, warzywa, pije soki i tak dalej czuje się lepiej i w końcu zeszły mi wszystkie siniaki po igłach ze szpitalalepiej zainwestuj w nan active lub bebilon bo te mleczka mają probiotyki i są lepsze składowo. Pomine juz fakt że w bebiku co kartonik to jakieś inne to mleko .![]()
.