Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I super że Kostka wniosła tyle szczęścia 

Mam do Was pytanie. W szpitalu nam powiedziano, ze trzeba ja karmic co 3 godziny, z nocna przerwa. Niestety Ona ma te przykazy w dupce i czasem potrafi przespac 4 - 4.5 godziny. Nie mam serca jej budzic, poza tym nie wiem jak to zrobic. Jak to jest z tym karmieniem?
witam ja jestem zła po wczorajszym ktg najpierw zrobili pierwsze o 17 a że im się nie podobało to mieliśmy powtórkę o 20 godz. no i co usłyszałam - wszystko w porządku skurczy brak - czekamy - mam się znowu pojawić na ktg w szpitalu w piątek i jak nic nie wiedziałam tak dalej NIC nie wiem kiedy co i jak buuuuuuJuż mam dość chcę już urodzić.
Zastanawiałam się wczoraj co u Paulki, coś chyba dawno się nie odzywała, albo mnie się na oczy rzuciło.
Ja właśnie też się zastanawiam co u niej...
A u mnie chyba jakies "światełko w tunelu", wlaśnie zobaczyłam na papierze lekko brązowawą wydzieline, poźniej spojrzałam na bieliznę a tam plama brązowa, więc chyba w nocy coś musiało mi odchodzic. A że ja w nocy na siku po ciemku chodzę to nie mialam pojęcia. HHHmmmm no ciekawe jak się to rozwinie. Chyba ,że to tylko fałszywy alarm...heheheh![]()