Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny podczas wczorajszej wizyty u lekarza,poinforowano mnie ze jestes nosicielka bakterii streptococcus agalactiae,jak juz zaczne rodzic mam w szpitalu powiedziec o tym lekarzowi aby podal mi i malutkiemu antybiotyk.Czy ktoras z was wie cos wiecej na temat tej bakterii.Czy ktorejs z was sie to przydazylo ???? Jestem zmartwiona:-(
Zdecydowanie dzisiejszy dzień przyniósł za dużo złych zdarzeń...
Zginęło wiele osób -choć miała to być rutynowa podróż -ot lecieć, przemówić i wrócić...
Jak zwykle życie uczy ze ważne są chwile i tylko one się liczą -każde wyjście, każde pożegnanie z kimś bliskim powinno być wyjątkowe... bo może być ostatnie
Polityczny aspekt całego zdarzenia to zupełnie inna sprawa
Pamiętam jak zobaczyłam nagranie z zamachu 11 września -myślałam że to jakiś film... dziś było podobnie -trudno uwierzyć ze takie rzeczy zdarzają się tak blisko nas..

Olu, a takie ciemne na gaziku z pepka to nie byly czasem strupki? Mojej jak odpadl pepek w szpitalu to zostal wlasnie taki czarny slad, i z dnia na dzin z tego odrywaly sie takie czarne strupki, znajdowalam je nawet w pieluszcze. Trwalo to ze 2-3 dni i poodpadalo wszytsko, teraz ma juz piekny i normalny pepusio.
Kostka spi na pleckach z glowka odchylona na bok - ona wprost uwielbia ta pozycje, a ja staram sie odganiac zle mysli.
Zreszta ja tez przechodzilam,ze malenka nie slyszy,bosh i nie tylko to :-(

Wczoraj wieczorem jak zasnelam, w pewnym momencie M mnie obudzil i podal mi malutka do karmienia - sam ja najpierw przewinal, a potem mi przyniosl
Karmilam na lezaco i zasnelam, ale to nie bylo problemem, bo po 20 minutach M sam mi ja odessal od piersi widzac, ze ona juz spi, potem ja odbeknal i ulozyl w lozeczku troskliwie okrywajac pieluszka i kocykiem