reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Wszystko wróciło do normy!! Nawet bez karmi :-D ale i tak sobie trochę wypilam... błeeeeeeee już wiem czemu wole stronga. Nie cierpie słodkiego piwa...

Zaczynam się przyzwyczajać że Marek mi robi pobódki zawsze w okolicach 7 rano. Ehhh Janek wstawał o 9 ...ale co tam :-D
Poza tym to trafiły mi się najcudowniejsze dwa egzemplarze chłopców na świecie :tak: Obaj takie śmieszki, minki jak im się cos nie podoba takie same i do płaczu też ... a te iskierki w oczach mówiące co by tu nabroić (Janek częściej bo większy ale i Markowi zdarza się takie mieć :-p)
t

Przecież to strong jest słodko wstrętny :)
nie ma jak to Tyszczak !!zimny jak widze to normalnie mam jęzor do ziemi

reklama
Witam mamuśki po jednej pobudce w nocy:-)
Alicja poszła spać o 20.30 wstała o 2.30 i dopiero o 6.30
Gocie mojej kruszce nie przeszkadzają póki co.. śpi w najlepsze
Miłego dnia

Hej
Czym objawia ciemieniuszka? Czy to taka łuszcząca się skóra na głowie? Dziś zobaczyłam coś takiego we włoskach małej. Jak się tego pozbyć?

cześć Mamusie!!
U nas dzień piękny, ale zanim mąż wróci z pracy pewnie szlag trafi pogodę. Wczoraj zaliczyliśmy wspólny spacerek. Było sympatycznie i nigdy bym nie przypuszczała, że mój mąż da się namówić, bo on strasznie nie lubi takich "atrakcji". Typowy auto-maniak :-). Niesamowite jak dziecię zmienia człowieka....
haha, u nas zupelnie identycznie... Malż wyznaje zasade: na spacer autem....
No ale kilka spacerkow zaliczylismy juz z woziem.

Czytam tutaj o tym lakcidzie i przypomniało mi się, że położna coś mi o tym wspominała, ale chyba w kontekscie jakiejś szczepionki...żeby zamiast szczepić na ( chyba ) pneumokoki podac lakcid gdyby było coś nie tak z kupkami.
Kurcze to to moze miec zwiazek? Nawet nie wiedzialam. Moze stad te problemy Polusi z kupkami 2 dni po szczepieniu...

aaa i weszłam dziś na wagę a tam 59,9! o 0,9 wiecej niz przed ciaża :-) No ale brzuchol nadal sterczy i twardy.
Gratulacje! Tylko pozazdroscic. U mnie jeszcze 8!!!!!!!!

no i wstalam, wytapetowalam sie, po czym polecialam scielic lozka i obiadek szykowac :szok: (sniadanko M zrobil)....
No to wypisz wymaluj ten sam poranek mialysmy :-)

Doberek! U nas pogoda niby ladna, niby slonce, ale wiatr ma glowe urwac!
No i Kubica w natarciu, wiec ja do kuchni a Ł do telewizora....

Milego dzionka !!!!!!!!!!!

Gratulacje! Tylko pozazdroscic. U mnie jeszcze 8!!!!!!!!

No to wypisz wymaluj ten sam poranek mialysmy :-)

Doberek! U nas pogoda niby ladna, niby slonce, ale wiatr ma glowe urwac!
No i Kubica w natarciu, wiec ja do kuchni a Ł do telewizora....

Milego dzionka !!!!!!!!!!!

A u nas w kuchni teściowa z teściem a my obiadek zjemy i na Kubice patrzymy razem :-)

Witam :-)

Ale dzisiaj u nas duszno :szok: normalnie. Chmurki na niebie a słonko daje ... wiaterku żadnego. Paśc można... U nas dzisiaj odpust więc słodkości odpustowe i trochę gratów :-p

Maonka albo jak pisze Nata oliwką albo ciekłą parafiną.

Aniam niby tak ale karmi to już w ogóle ulepek... Pycha to jest dębowe mocne i Fischer w patentówce :-D

Dziewczyny moje dziecko od dwoch dni nie spi w dzien.Wstaje o 10 i usypia dopiero o 12 w nocy.Robi sobie tylko drzemki 10 minutowe i to tylko ze dwie i tyle.Czy to jest normalne.Dodam ze jak nie spi czyli prawie caly dzien jest marudna i placze i w ogole nie wie czego chce.Dodam ze dostala strasznych potowek cale cialko ma zwalone.Powiedzcie czym moge to zlikwidowac???Narazie sypie pudrem i tyle nie wiem czy to dobrze czy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry