aniam rozebrane jest caly czas bo tu gorac nawet bez pampersa lezala i chyba nie ma co liczyc na chlodniejsze dni tutaj to bedzie ale jeszcze cieplej
A co do pudru to bylam dzisiaj w aptece i pokazywalam tej babie i ona mowila ze wlasnie puder na to wiec sypalam bo sie matka nie zna.
monia mam nadzieje ze to nie kolki zreszta dzis bylo lepiej to moze nie a co do picia to ona czesciej je cycka wiec chyba spragniona nie jest.
elvie waga super widze ze nasze ida leb w leb bo moja tez tyle wazyla jak miala rowny miesiac a jak sie urodzila to byla ciezsza od twojej tylko 100 gram.
A jeszcze napisze ze dzisiaj duzo lepszy dzien nie plakala tak i nawet spala i co najwazniejsze na noc usnela juz przed jedenasta to jest dla niej bardzo wczesnie.

A co do pudru to bylam dzisiaj w aptece i pokazywalam tej babie i ona mowila ze wlasnie puder na to wiec sypalam bo sie matka nie zna.

monia mam nadzieje ze to nie kolki zreszta dzis bylo lepiej to moze nie a co do picia to ona czesciej je cycka wiec chyba spragniona nie jest.
elvie waga super widze ze nasze ida leb w leb bo moja tez tyle wazyla jak miala rowny miesiac a jak sie urodzila to byla ciezsza od twojej tylko 100 gram.
A jeszcze napisze ze dzisiaj duzo lepszy dzien nie plakala tak i nawet spala i co najwazniejsze na noc usnela juz przed jedenasta to jest dla niej bardzo wczesnie.

). Wczoraj jednak wybralismy sie na mala przejazdzke samochodem (w sumie 200km nam wyszlo) ale wszedzie tak okropnie wialo, ze z samochodu wyszlismy 3 razy w pobliskich "gorach" i udalismy sie do centrum handlowego
ilez to jeszcze potrwa, zanim do normy wroci? i czy wogole wroci. Sz mowil, "spokojnie, wrocimy tu za miesiac, to sobie poszalejesz" ale czy cos sie zmieni za miesiac? jak ja przez 3m mam brzuszkow nie robic niby po cesarce... no nic, pozyjemy - zobaczymy. Nie ma co gdybac.
...