Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13x13, Ty czarownico
dziece mi wstalo, a nad chałupom chmury jak na burze stulecia, wiec zostajemy w domu.. ot i mi przygnałaś znad stolycy deszcz... ;-)
z hitowych zabawek siostrzenicy K. to fajna jest piaskolina, ale masakra w sprzataniu - no ale swojemu dziecku w koncu tego nie kupujesz![]()
13x13, Ty czarownico
Polecam sięwróżenie, czarowanie, przepowiadanie przyszłości
jestem lepsza niż prognoza pogody w TVN
z hitowych zabawek siostrzenicy K. to fajna jest piaskolina, ale masakra w sprzataniu - no ale swojemu dziecku w koncu tego nie kupujesz![]()
dziewczyny czy zauwazylyscie u waszych dzieciatek krew w kupce?najpierw mial pasemka sluzowe a potem kleks?

Prosto stamtad poczlapalysmy do sklepu i trzeba bylo zmienne ciuchy kupic.
Witam się dzisiaj.
U mnie pobódkę zrobili dzisiaj obaj o 5no pogrzało ich... Młody na jedzenie niby ale że jasno to się mu na gadanie zebrało i ni w cholere nie pójdzie spać a starszakowi się użalilo. Najpierw chciał żebym się obok niego położyła a potem stwierdził że "Już jest dzień mamusiu wstajemy"... no myślałam że zabije bo nieprzytomna byłam na maxa. Tłumaczenia nie pomogły ... no bo przecież słonko świeci ...
Oprotestowałam się i odwróciłam do niego kuprem... nie wiem jak długo walczył bo zasnęłam w mig. Ważne że nie wychodził z łóżka. W końcu obaj padli. Bo o 8 obudził mnie płacz głodnego Marka
![]()

aha i nie ma Justy, wiec ja posprzatam :-) - o kupach rozmawiamy na innym wątku ;-)
miłego...

No i już był pretekst do zakupów... jakby co to CYCEK winnyA nas dzis na spacerku spotkal mleczny wypadek
Po godzinie od wyjscia z domu czuje z kazdym krokiem bol w cycku. A ze na ulicy jestem, delikatnie sie dotykam - a tam full! Twardy jak skala. Nim doszlam w 10 minut do pokoiku do karmienia w centrum - juz przy ruszaniu reka czulam bol nieziemski.
No wiec dawaj Polke do cycka, i widze po jej minie, ze leci ciurkiem, ledwie nadaza lykac. Czego mozna bylo sie spodziewac - po chwili sie zakrztusila. Wiec ja ja szybko do pionu, i czekam by przeszlo. Jak juz doszla do siebie - zauwazylam, ze z cycka na 4 swiata strony leci ciurkiem, spodnie cale mokre, bluzka mokra
No i pogoda nam sprzyja - juz dzis takiego upalu nie ma - wiec smialo mozna bylo Polusi ubrac.... spodnie oczywiscie![]()

Normalnie więcej w domu siedziałam, jak pracowałam 
A nas dzis na spacerku spotkal mleczny wypadek
Po godzinie od wyjscia z domu czuje z kazdym krokiem bol w cycku. A ze na ulicy jestem, delikatnie sie dotykam - a tam full! Twardy jak skala. Nim doszlam w 10 minut do pokoiku do karmienia w centrum - juz przy ruszaniu reka czulam bol nieziemski.
No wiec dawaj Polke do cycka, i widze po jej minie, ze leci ciurkiem, ledwie nadaza lykac. Czego mozna bylo sie spodziewac - po chwili sie zakrztusila. Wiec ja ja szybko do pionu, i czekam by przeszlo. Jak juz doszla do siebie - zauwazylam, ze z cycka na 4 swiata strony leci ciurkiem, spodnie cale mokre, bluzka mokra
No i pogoda nam sprzyja - juz dzis takiego upalu nie ma - wiec smialo mozna bylo Polusi ubrac.... spodnie oczywiscie![]()