Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja po odstawieniu dostalam miesiaczke dopiero po dwoch miesiacachHej dziewczyny przepraszam z góry za moja nieobecność ale nie mam dostępu do neta i w ogóle zaczęło się u mnie bardzo kiepsko dziać.Budowa domu nas rujnuje
Chciałam się zapytać jak u was z okresem bo ja odstawiłam małego w czerwcu od cyca i nadal nie mam okresu jak jest u was?? Boje się ciąży choć żadnych jej objawów na razie nie miałam ,a taka sytuacja kiepska była w w połowie czerwca!!co o tym myślicie.Bardzo proszę o odpowiedzi.
Ty pewnie nic takiego, ale mój żołądek nieprzyzwyczajony do takich rarytasów, pewnie by zastrajkował
Sospetossa, będzie dobrze... przecież Adasiowi krzywda się nie dzieje, poza tym chyba zostaje z tatą... a Ty wróciłaś na pełen etat?
No to chyba na tyle... idę w kimono, coby jutro wstać bez cieni pod oczamiPoza tym nie wiem, jak często będę wstawała do mojej Gargamelki
Dobrej nocki
.
.
.
) Nadię, no i chciałam ją odwiedzić i pokazać Adasiowi kuzynkę
.
Wesele suuuper! Bartula dał koncert :-( bo podczas ceremonii zaślubin była skrzypaczka i moje dziecię było wesolutkie do momentu jak ona nie zaczęła grać. Bartulek podkuwka na buziolka i ryk :-( Jak go uspokoiłam (jak przestała grać) do dla odmiany brawa huknęły, więc znowu ryk... jak znowu go uspokoiłam to kobita ruszyła ze skrzypcami i tego było już za wiele- ryczał do końca (a przypominam, że on jest bardzo spokojnym dzieciątkiem), ryczał całą drogę do Wro (jakieś 20 km), w chacie cycuś i jak go położyłam do łózia to w kimę. 
Weselicho piękne (pomijam skrzypaczkę ;-)), jedzenia i picia full, muza super, oczepiny jak się patrzy i pokaz sztucznych ogni. Mąż obecnie dogorywa, a zaraz na grilla idziemy do znajomych... hm... ciekawe jak on się zwlecze 

:-(
.
.
...chyba allegro zaliczę...