• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzieć padł po raz drugi...
chyba idzie zmiana pogody albo wieczorem znowu lunie (choć teraz jest gorąco:confused2:) mam małego homeopatę w domu
Golonka się warzy heheh
Podłogi umyte
I to chyba na tyle prac domowych na dziś:sorry:

Teraz czas na allegro:-)

reklama
Dzieć padł po raz drugi...
chyba idzie zmiana pogody albo wieczorem znowu lunie (choć teraz jest gorąco:confused2:) mam małego homeopatę w domu
Golonka się warzy heheh
Podłogi umyte
I to chyba na tyle prac domowych na dziś:sorry:

Teraz czas na allegro:-)

Trzynastka dobre z tym Homeopatą;-):-D Chodziło ci pewnie o Meteopatę;-)
Narobiłaś smaki z tą golonką:rofl2: ja też chcę

hej dziewczyny, obiecałam się odezwać jak będę u mamy :-) Wracamy pod koniec tyg do domu, ale w weekend mam urodziny więc wybywamy z domu
Mój maluszek super się sprawuje na wyjeździe, śpi jeszcze więcej i ładniej niż w domu, od 20 do 8 :-):-):-) To chyba te spaliny i życie miejskie tak ją usypia :-)

Odwiedziny znajomych w toku. Spotkałam się raz ze znajomymi, który mają córeczkę młoszą od naszej o 2 tyg i ona ma takie długie włoski, że już jej zapinają spineczki :-D
Coś jak włosy Konstancji - Zielonej :-) No ale nie aż tak piękne.

bu jak gorąco!!!!!!!!
bylismy na spacerze... z matki pot ciurkiem się lał... zaszliśmy do parku a tam tak cudnie.... cień, chłód przyjemny wiaterek, więc zadowolona zasiadłam na ławeczce/ bo Olusia spała i wyciągnęłam książkę co by się trochę zrelaksic no i po 2 kartkach Ola się obudziła i tyle mego relaksu :-(

Mąż znów był dzisiaj w domu na kontroli:szok: i nas nie zastał tym razem :-D:-D:-D:-D bo byłyśmy na spacerze więc mogę narzekać wieczorem że dzień ciężki był i jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D

Kamisia współczuję tak ciężkiego weekendu. Babcie rozpieszczają wnusia a potem matka musi się meczyć.
U nas też jak mama moja wczoraj pojechała to Ola tylko rączki i rączki ale to chyba jednak przez ząbek.

Bosz moja to od 10 pół godziny spała.............
i jak tu nie zwariować................

eh nie ma jak kobity:-P jedna narzeka że dziecko śpi a druga że nie śpi :-P ;-) he he

Ola leży i piszczy z radochy bo jest lekki przeciąg i firanka się rusza
ot i po co dziecku zabawki.......... ;-)

Ja też się witam....

widzę, że tydzień się zaczął i mamusie do kompów zasiadły :-) w weekend to tutaj posucha była...

współczuję wszystkim mamom smerfów marudów, mogę pocieszyć, że u nas też raz na wozie, raz pod wozem...dzisiaj uczymy się łapać, a że nerwowi jesteśmy, to z wielkim krzykiem łapiemy wszystko co popadnie, łącznie z butelką, choć jeszcze jej nie utrzymamy...no i siadamy zaciekle...pozycja leżąca jest za karę - tak twierdzi smerf :-)

Im, sto lat następnych w miłości....

Gosieńka, jak tam było na wywczasie ? Jak Ty ogarnęłaś tą swoją cudną trójeczkę na plaży?

wieczorem ma lać.................we Wrocku :-)

eh nie ma jak kobity:-P jedna narzeka że dziecko śpi a druga że nie śpi :-P ;-) he he

No bo dalej śpi:eek:

Jeszcze nigdy za długie spanie w dzień nie odbiło się na nocce ale musi kiedyś być ten pierwszy raz -więc oby nie dzisiaj

Czterogodzinne garowanie skończone -pieczona goloneczka jest zrobiona:-D

To teraz już na 100% spadam:-p;-)

reklama
Witam :D
O spaniu było... Bartek w dzień śpi mało- jakoś w sumie ze 2 godziny, ale mi to nie przeszkadza :tak: ten typ tak ma, to co ja będę go zmuszała.
Odsmoczkowujemy się... postanowiłam zrobić to stopniowo i na razie udało się odstawić smoka do zasypiania na noc (w nocy i tak nigdy nie brał) oraz na spacerku. Jeszcze zostało zabranie smoczka do spania w domu w ciągu dnia, ale to chyba zrobimy we wrześniu, jak Kubulek będzie w przedszkolu.

Im- wszytskiego Naj Gołąbeczki :-D
Katik- no witaj na swojej ziemi :-D:-D:-D cycek to podstawa nie? Zawsze ma się argument i uspokajacz przy sobie :laugh2:
Gosieńka- nie szalej z porządkami- odpoczywaj dalej :-p
Akaata- jak dzieć nie śpi to noś ze sobą- ja rozkładam matę tam gdzie akurat jestem (albo fotelik) i mam spokój :laugh2: w nocy za to śpi długo (dziś np. od 19:30 do 6:00 a na samym cycku jest).
Monia- nie strasz tym deszczem... a kysz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry