reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas juz chyba jesien nadeszla, zimno, leje.... Do bani, bo mialam dzis do centrum dylac, z podatkowego prosili o dostarczenie kilku dokumentow. No i w taki deszcz to mi sie nic a nic nie usmiecha bieganie po miescie.

W dodatku glowa mnie boli od wczoraj potwornie - chyba wlasnie na ta pogode. Gdybym mogla nie ruszalabym sie dzis z lozka.........

reklama
Witam:-)

Ja właśnie napisałam podanie o dodatkowy urlop macierzyński i przy okazji o wypoczynkowy... dzięki któremu wracam do pracy 3 listopada:tak::-D

Ale masz fajnie z tym urlopem, ja też chyba bym mogła na uczelni przedłużyć sobie macierzyński o 3 miesiące wakacji,ale sobie odpuściłam bo by się chyba wkurzyli...

My się tez witamy z ranka:-)

Helenka zasnęła po gigantycznej histerii :szok: już sama nie wiedziała co ma ze sobą zrobić ze zmęczenia.Udało się i mam chwilę spokoju, no powiedzmy bo starszaki znowu dostają szału:rofl2: ale jeszcze tylko kilka dni;-)

Miłego dnia kobietki

Gosieńko cierpliwości przy swoich pociechach, jeszcze kilka dni i szkoła więc będzie ci łatwiej.
Pozdrawiam!!!

Się wypogadza :DDD Czekam aż Bartuś wstanie i mykamy na spacerek :DDD A potem grilla robimy.
Babcia doniosła z frontu (czyli z domu), że kot pitolca już dostaje i mam wracać... zaczął miałczeć... co jest o tyle dziwne, że mu się to w zasadzie nie zdarza ;) Zaś pies (upchnięty u teściówki) siedzi pod furtką i czeka :( No bidulki moje!

Aniez to będziecie mieli powitanie stęsknionych zwierzaków jak wrócicie :)

basiu, ja też wracam do pracy od 06/09 ale tylko na dwa tygodnie (to te dwa fakultatywne oddałam mężowi) a później biorę dwa tygodnie wypoczynkowego... no i na stałe do pracy od października... kurcze cieszę się z powrotu, a zarazem boję... heh...

Kici mam to samo, też się niby troche cieszę, troszke się boję i troche mi się nie chce.

ja nawet bym się cieszyła gdyby nie to że chcieli mnie zwolnić ale im to nie wyszło bo okazało się że jestem w ciąży. Nie wiem czy nie spróbują mnie zaraz zwolnić niby prawo mówi ż przez 12m nie mogą ale jak się uprą to na pewno im się uda wieszjak teraz jest pracodawca robi co chce.

Hej.
Akurat jak mnie tu brak to wy produkujecie :-D Przeczytałam wszystko. Niestety mam dziś zapier...... więc nie odpisuję. Jestem jeszcze w pracy, natomiast wieczorem szybko się pakuję i wyjeżdżam, więc do środy mnie nie będzie, aczkolwiek jeszcze się waham nad tą podróżą, więc kto wie...

Dzień doberek moje Panie :)

Dziękuje wszystkim serdecznie za życzenia :) jesteście cudne!

Rocznica mineła całkiem miło, pomijając wyjątkowo upierdliwe dziecięcie, ale nie mogło byc idealnie ;)

Dziś na spacerek czas i dom ogarnąć, a jakoś od rana sie zabrać nie mogę...

Zielona- przykro mi że tak ta "polska rzeczywistosc"ciągnie sie za Tobą w taki sposób...

Co do powrotu do pracy to ja nie wracam bo mi firma upada- biore wychowawczego ile sie da, bo i tak nie mam z kim małej zostawić, a pewnie od stycznie moja praca przestanie istniec...

Miłego dziewczyny :)

witam porannie
AsiaBB życzymy dużo zdrówka dla maluszka
Iza wracaj do nas szybko już jako paryżanka :) i się nie stresuj teraz będzie już tylko lepiej
Zielona współczuje takiej sytuacji walcz o swoje!!!

a nam uciekł kot ehhh...:-(

Ale masz fajnie z tym urlopem, ja też chyba bym mogła na uczelni przedłużyć sobie macierzyński o 3 miesiące wakacji,ale sobie odpuściłam bo by się chyba wkurzyli....
to jest wlasnie nasza polska rzeczywistosc
mój maz tez po urodzeniu Tymka dostal od mojego lekarza zwolnienie-opieke na 14 dni a musial z 7 zrezygnowac, bo "by sie wkurzyli" !!!!!!!!

kiedy bedziemy mogli spokojnie korzystac z tego co nam sie nalezy tak jak w innych krajach?
kiedy nasi pracodawcy pojmą ze oprócz tego ze jestesmy pracownikami to jestesmy tez ludzmi, chorujemy, rodzimy dzieci i chcemy wypocząc?

ja nawet bym się cieszyła gdyby nie to że chcieli mnie zwolnić ale im to nie wyszło bo okazało się że jestem w ciąży. Nie wiem czy nie spróbują mnie zaraz zwolnić niby prawo mówi ż przez 12m nie mogą ale jak się uprą to na pewno im się uda wieszjak teraz jest pracodawca robi co chce.

nie mogą tylko wtedy kiedy zmienisz etat. czyli z pełnego np na 7/8. bo jeśli wracasz na swój wymiar czasowy to mogą Cię zwolnić od razu

Mamusia pewnie na zaloty mu się zebrało;-) Wróci jak się wyszaleje

Kwiatuszku ja już się nie łudzę że u nas będzie inaczej:-(

Ella coś cię mężuś wczoraj wymęczył:-p .Ja też biorę wychowawczy bo mój Sebciu tyle pracuje że jak by mnie jeszcze w domu nie było to marnie to widzę.

reklama
mamusia mam nadzieję, że kot się znajdzie... a dawno uciekł ? bo koty czasami tak mają, że znikają i wracają po dwóch dniach ;-)

Do góry