Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mogą tylko wtedy kiedy zmienisz etat. czyli z pełnego np na 7/8. bo jeśli wracasz na swój wymiar czasowy to mogą Cię zwolnić od razu
Jestem nowa i jestem w szoku - 2289 stron wpisów w tym temacie...
wow![]()

noł łej
dziadzio przyleciał z Norwegii i prosto do wnusi więc o spaniu nie było mowy. Dziadzio nazwoził małej zabawek Fishera tylko........ z piosenkami i liczeniem, kolorami itp wszystko po norwesku. Dzieć zwariuje, tu po polsku, tu mama będzie chciała po angielsku i jeszcze po norwesku coś do niej będzie gadać. A i jeszcze jak dziadzio chciał jej pieniążek dać to prawie mu wyrwała z ręki i prosto do buzi chciała wpakować.
Dziadkowie pojechali a my mamy chwilę dla siebie...
Dziołchy no i się rozłożyłam. :-(
z nosa kapie ciurkiem... :-(
gardło zaczyna boleć, no nie!!!!!!!!!!!!!!
Jestem nowa i jestem w szoku - 2289 stron wpisów w tym temacie...
wow![]()
A ja padam na pysk.Dzis bylo 40 stopni w cieniu i mam dosc.Mala spala mi przez caly dzien z 40 minut i usnela dopiero po 11.Wykonczyla mnie i ten gorac.Jak ja zazdroszcze tych temperatur w Polsce.Mozna tam oddychac.Teraz noc a nic a nic sie nie ochlodzilo
Jak tu spac?
1. chorobie Marka...wszystko było super do 22. Potem nagle katar i kaszel u Marka i straszny płacz no i na "sygnale" na izbę przyjęć dziecięcą...ale młody tak ryczał że nie wiem co mu dokładnie jest ale i tak dziesiaj idziemy do naszego pediatry. Niestety ma antybiotyk (Klacid) i do tego eurespal i ibum... bidulek nawet się nacycać niemoze...
...wiem, że miałyście juz takie sytuacje (nie pamiętam niestety kto, dokładnie :-(), przeszło samo? czy zaczęłyście dokarmiać ? Bo ja już nie wiem co robić....Ja się tylko witam
Za nami pierwsza przespana bezjedzeniowa nocczyli od 20 do 7 rano
![]()
![]()
później cyc i jeszcze do 9 spałyśmy... teraz trzeba śniadanko zjeść no i na farmę lecieć
Miłego dzionka
Ja się tylko witam
Za nami pierwsza przespana bezjedzeniowa nocczyli od 20 do 7 rano
![]()
![]()
później cyc i jeszcze do 9 spałyśmy... teraz trzeba śniadanko zjeść no i na farmę lecieć
Miłego dzionka