AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aaaaa zapomniałam sie pochwalić... zamówiliśmy sobie meble do salonu :-) za ok 6 tygodni nam je przywiozą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chodzę jakaś ledwo żywa... jakbym dwa dni nie spała... jestem ledwo ciepła... czuje się na maxa osłabiona... dopiero co się wykurowałam a teraz czuję się gorzej niż przy katarze kilka dni temu... do tego moje dziecie dzisiaj cały dzień marudzi... non stop jęczy... moja matka mówi, że on tak jak ja jest meteopatą... jak byłam w jego wieku to każda zmiana ciśnienia i pogody wywoływała u mnie zmianę nastrojów... no to mam teraz za swoje... heh...ja kiedys mylam bonakłąGAZOWANA !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

Witajcie :-)
co za pogoda...brrrrrrrrrr
Ja absolutnie nie chce sie wyprowadzac daleko od rodziny. Teściowie i rodzice mieszkają po 20 km od nas, czyli rzut beretem, ale jeszcze ani raz nie zdarzyło się ( a mieszkamy tu juz 2,5 roku) zeby wpadli bez zapowiedzi. Może to kwestia wytresowania?;-)
Jakoś sobie nie wyobrażam żyć daleko od mojej mamy, bardzo z nią się czuję związana i widuję się z nią zawsze raz w tygodniu.
Ja też jestem zadowolona że mam dziadków w zasięgu ręki, zawsze jest komu młode podrzucić. Bez wyraźnego zaproszenia nie wpadają więc jest ok
Dziś dzień shoppingu- trzeba było młodą do przedszkola trochę wyposażyć
A pamiętacie Aneczkę 77???
niestety opuściła nas bo straciła fasolkę...
Dziś jest w 40 tc![]()
Czekają już na Alanka -trzymajcie kciuki za szybki i bezbolesny poród:-)
Ewka - czyli juz tak na 100% uciekacie z dala od rodzinki???
Mi choc czasem teskno za familia, nie zdecydowalabym sie na powrot do Katowic.
Z Ł ustalilismy, ze jezeli bedziemy wracac, to osiadziemy tak w odleglosci 200-300 km dalej. Jak bedzie potrzeba - jest na tyle blisko, ze bez problemu mozna sie spotkac, ale nie ma szans na wizyte w rodzaju:
czesc, bylismy niedaleko wiec wpadlismy.............