Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie...
chyba kwietniowe dzieci przechodzą jakiś skok czy co
moj maruda jak nigdy..nocki srednie na maxa, siedzi w bujaczku i marudzi. Wszystko w buzi łacznie ze skarpetami.
Ehh...

Hejka

Jak mnie glowa boli...
Tak sobie czytam, ze goasiapar zaczyna studa, ze niektore z Was ciagle studiuja, a inne beda sie bronic i chce mi sie na studiaaaaaaaaaaaa. Zwalam ta chec na bol glowy![]()

Witam wieczorowo:-)
Wybaczcie kobiety, ale nie dam rady nadrobić was, choć bym chciała... my już po chrzcinach, potem było sprzątanie, choróbsko męża, moje bóle zęba, ostatnio zaparcie w nocy Justki i mam dość... ale jakby coś to jestem:-)
Aniez, widzę, że chorują chłopaki... dużo zdrówka... u nas dzisiaj Justka tez miała podwyższoną (37,8), ale na spacerek już się nie wybierałam... no bo jeszcze ta nocka z mega zaparciem, więc wymiękłam... może zdążę opisać na odpowiednim wątku
Kwiatek, no to mam podobne odczucia jak nie mam netu... po prostu jakby mi zabrał okno na światfajny rodzinny spacer... no i jaką mądrą masz córcię
Gosienka, najlepsze życzonka imieninowe dla Matiego:-)
Gosiupar, oby zapisy na zajęcia poszły po twojej myśli... widzę, ze piątek masz wolny, to nie jest tak źle
Maonka, gratki dla męża... małymi kroczkami do celu i niedługo twoje marzenie się spełni:-)
Agnieszka, widzę, że też Cię wzięło na mycie okienja to największe parcie na sprzątanie mam jak obejrzę perfekcyjną panią domu
Zielona, widzę, że Ci się marzą znów studia... ja za nimi nie tęsknię, ale coś by mi się jeszcze przydało... teraz już coraz częściej jedne studia nie wystarczaja, żeby znaleźć fajną pracę:-(
Ale się pozmieniałyście kobiety w tych awatarach, że już gubię się czasami... no, ale w końcu jesień... ja też zmieniłam swój image na razie na głowie...![]()
idę sprawdzić co tam piszczy na innych wątkach... i cały czas zachodzę jak macie czas na taka aktywność
Ps. Oglądałyście może zaklinacza dzieci na TVN STYLE? facet mnie przeraża... wtorki o 20
no to sie nazzywa tortm
pikny
najlepszego dla synka!!!!!
no ja wlasnie po 4 letniej przerwie wracam robie podyplomowke
a piatek sie dowiem czys ie dostalam
heloł, ja też tu jestem :-)
Gosienka, najlepszego dla Matiego...jeszcze zdążyłam :-)
skąd ja to znam.............................
hehehe :-)
hmmmmm....doktorat powiadasz ?
Zdrowia dla mojego faworyta ! Przedszkole jeszcze istnieje ???
z serii "poszukiwania niani":
wczoraj spotkałam się z Panią, która wyraziła chęć zajęcia się moim szkrabikiem...Pani podjechała pod dom autem (zarobiła plusa), wjechała na trawnik (od razu był minus) i posuwistym krokiem, kulturalnie i miło weszła do domu...butów stwierdziła, że nie będzie ściągać, bo ma czyste (no ok, przejdzie), usiadłyśmy wygodnie i zaczęłyśmy rozmowę...głupio mi było zapytać kobitkę o wiek (ale jak na mój gust, to miała min. 60 lat, a wywynioskowałam to na podstawie 20-letniego wnuka), ale wyglądała na zmęczoną już życiem, więc musiałam ją spytać, czy ma siłę zająć się takim maluszkiem, które nota bene trzeba czasem ponosić...kobitka chętnie odparła, że tak...no nie bardzo w moich oczach to wyglądało, ale ok...na pytanie czy zabiera podopiecznych do domu, odpowiedziała, że nie, bo ma za dużo różnych figurek porozstawianych i by jej dziecko pozrzucało, a tak to w domu niech zrzuca, u Niej nie :-) ... przebrała się miarka, jak wychodząc z domu, odpaliła swoją furę (za czwartym razem :-)) i z otwartymi drzwiami od kierowcy, z piskiem ruszyła spod domu. Dziękuję, postoję. Ta Pani wypadła z rekrutacji. Szukam dalej....
Dobranoc....
Dzień doooooooooobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
He he he i kto jest pierwszy dzisiaj???...Mój dzieć... wstał 20 minut temu... i macha właśnie do mnie nóżkami z wózia...
a żeby nie było za wesoło to wiecie że mamy jesień??? Tą astronomiczną...
Miłego dnia
no szlag mnie zaraz trafi. jak juz dodzwonilam sie do osrodka, to powiedzieli mi, ze dzis ani mnie ani dziecia nikt nie przyjmie, bo juz nie m miejsc. ja mowie, ze ok, ale dziecko tak kaszle, ze nie wiem czy do jutro wytrzyma. Laska mowi, ze jesli chcialam byc dzis przyjeta to powinnam byla wczoraj dzwonic. Noz cholera, jakbym wiedziala, ze sie rozchorujemy, to jasne ze bym zadzownila! ale wczoraj bylo ok, to co, mam sie co 2gi dzien rejestrowac tak na wszelki wypadek, bo moze sie rozchoruje?! to po cholere ten osrodek jest wogole?! W koncu po dosc dlugiej wymianie zdan okazalo sie, ze jednak znajdzie sie miejsce dla Mlodego, na 11 idziemy. ale ja ja chce byc obejrzana przez lekarza, to dopiero na 18.20 mam przyjsc. No super!
, do czego to służy i czy ja używam itd
Oczywiście tatuś mądry i jak zwykle wysłał dziecko do mamusi i niech ona tłumaczy
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach

:-)Jaaaaaaaaa ...Dobry...kto też jest śpiący i niewyspany ręka w górę? :/
Była pełnia i dziecięcie chyba poczuło w sobie wilka czy coś...w każdym razie wstawałam jej dawać smoczka chyba z 10x :/ dziś ja padam na cyce...przed nami spacer sprzątanie i jedno wielkie bleee...a mi spac się chce!
Monia- kontrowersyjna ta nianiapowodzenia w dalszym szukaniu!
Kittek- odezwij się do nas
A tak w ogóle to dziś będziemy testowac spacerówkę- zamontowałam wczoraj wieczorem i się cieszę- zobacyzmy jak wypadnie spacerek- napisze Wam wieczorem![]()
Hejka
na szybciutko podczytałam, bo w pracy jestem
też bym chciała podyplomówkę, ale z dwójeczką dzieci, jak jeszcze wrócę do pracy na full, nie potrafię sobie wyobrazić kiedy, a nie chce co by dzieci mnie ze zdjęć kojarzyły
Poza tym teraz na dom kredycik wzieliśmy, więc ... no chyba, że z funduszy unijnych by się trafiły to może, ale nie wiem, bo dzieci. Błędnę koło
zdjęcia poprosimy
szacun Kwiatuszku, kurde to może ja jakaś niezorganizowana jestem
kurcze, współczuję, oby się w końcu jakaś kompetentna i fajna trafiła
Jak taka pogoda jak dzisiaj to mnie bardzo nasza jesień odpowiada:-)
polska służba zdrowia....
Agnieszka a jak z przedszkolem Janka??
Nie wiem czy dzisiaj zajrzę, bo dalej przeprowadzka.
Witamy:-):-):-)
Widzę że dzisiaj kobietki niewyspane a dzieciaczki marudzące;-)
Moja trójeczka wstała dzisiaj o 6 i też nie byłam zadowolona do momentu jak Mateuszek zaczął swój ulubiony temat dotyczący reklamy podpasek, do czego to służy i czy ja używam itd
Oczywiście tatuś mądry i jak zwykle wysłał dziecko do mamusi i niech ona tłumaczy
![]()
Monia kandydatka na nianię superPowodzenia w dalszych poszukiwaniach
Ella mam nadzieję że Julce spodoba się jazda w spacerówce
Katik racja z tym śpiewaniem serenad do zabawek bo Helenka też tak ma dzięki bogu tylko w dzień
Basia dobrze ze masz trochę luzu w pracy i fajnie mieć kogoś w zastępstwie kto ci się dzieciaczkiem zajmie.
Aga no ca głupie zasady obowiązują w tej przychodni
Aniez zdrówka dla syneczka
Salamandra no to mały terrorysta wam rośnie, też mam teraz problem z Helenką bo nauczyła się spać z nami
Pozostałe kobietki pozdrawiam a dzieciaczkom przesyłam przytulaski
U nas słoneczko świeci i widoczki też cudowne i mam nadzieję że do soboty pogoda się nie popsuje bo chcemy z dzieciaczkami wyruszyć do naszej ukochanej Samotni w Karkonoszach.Jeśli ktos ma ochotę na wędrówki to zapraszam:-)
Janek ostatnio grzebał za czymś w szafce w łazience i znalazł moje...oczywiście milion pytań a co to a jakie... trzeba dziecku wytłumaczyć...
ide wertować przepisy na dynię bo mam połówkę takowej...waży 4kg...więc będę produkować jutro...
Ps. Oglądałyście może zaklinacza dzieci na TVN STYLE? facet mnie przeraża... wtorki o 20
no ja wlasnie po 4 letniej przerwie wracam robie podyplomowke
a piatek sie dowiem czys ie dostalam
a żeby nie było za wesoło to wiecie że mamy jesień??? Tą astronomiczną...
Miłego dnia
, bardzo lubię październik, te wszystkie czerwienie, brązy, żółcie na drzewach, dopiero listopad taki depresyjny dla mnie jestj
a teraz H skutecznie walczy z karuzelką....czy Wasze dzieciaczki też je tak rozbrajają ? moja ciągnie za te zwierzaki aż wszystko strzela...muszę pilnować coby jej na łepetynkę nie spadła......
Moja trójeczka wstała dzisiaj o 6 i też nie byłam zadowolona do momentu jak Mateuszek zaczął swój ulubiony temat dotyczący reklamy podpasek, do czego to służy i czy ja używam itd
![]()