Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak wogole to gdzie nasza Matka Polka Dagowa???????
Zdystansowała się :-(

Przyjechał do domu i okazało się że ma gigantycznego guza, boli go głowa i brzuch.Zadzwoniłam do mojego pediatry co mam zrobić bo wyglądał nieciekawie.Kazał pojechać do szpitala , zbadał go chirurg, miał zrobione przeswietlenie i dzięki bogu nie ma pęknięcia.Kazał go obserwować i w nocy sprawdzać jak się czuje i gdyby pojawiły się wymioty to natychmiast przyjechać do szpitala.
a Helenka spi jak mysz pod miotłą

;-);-)Witam dziewczyny.
Przepraszam że nie nadrobię co naskrobałyście ale u nas dzisiaj pechowy dzień
Emil przewrócił się w szkole uderzył w tył głowyPrzyjechał do domu i okazało się że ma gigantycznego guza, boli go głowa i brzuch.Zadzwoniłam do mojego pediatry co mam zrobić bo wyglądał nieciekawie.Kazał pojechać do szpitala , zbadał go chirurg, miał zrobione przeswietlenie i dzięki bogu nie ma pęknięcia.Kazał go obserwować i w nocy sprawdzać jak się czuje i gdyby pojawiły się wymioty to natychmiast przyjechać do szpitala.
Dodatkowo Mateusz miał dzisiaj szczepienie i ma lekką gorączkęa Helenka spi jak mysz pod miotłą
Super nocka mnie dzisiaj czeka:--
-(
Szybkiego powrotu do pelni sil zycze a tobie gosiu sily:-) Bedzie dobrze:-)