ja nie wiem nic o tym drugim co piszesz... Tylko znalazlam o tym dudarewiczu ze bardzo dobry jest... I jesli bede miec usg 4d to tylko u niego... Do usg swietny a do prowadzenia ciazy nie za bardzo bo nie interesuje go porod... Przy porodzie nie ma na co liczyc zeby byl bo podobno on nigdy nie przychodzi...
Ja wiem jacy sa polscy lekarze i tez nie mialam dobrego zdania o niektorych... Natomiast zmienilam zdanie totalnie kiedy przylecialam do uk... Jutro zaczyman 13tc a ja jeszcze usg nie mialam... Nawet krwii mi nie pobrali, ani moczu ani serduszka nie slyszalam... To jest dopiero tragedia... Nie daja lekow na podtrzymanie... Jesli masz poronic to poronisz... Oni ci nie pomoga tylko stwierdza ze tak widocznie jest lepiej...

Masakra... Serce cie boli to ci powiedza zebys sobie tabletki przeciwbolowe kupila...
W szpitalu porazka... Nie ma ze ty z dzieckiem to idziesz pierwsza... Idziesz na izbe przyjec i czekasz w kolejce... I maja w tylku gdzies ze ty chora, czy dziecko chore, czy cala w krwii jestes... Kolejka jest i musisz czekac... Kumpela byla w szpitalu z bobasem kilku miesiecznym i czekala 4h-do 1 w nocy i nikogo nie interesuje ze dziecko goraczke ma ze pelno ludzi chorych w kolo ciebie, ze dziecko chce jesc, ze placze ze w pieluche robi... Masakra normalnie...
Wiec sama widzisz ze polska sluzba zdrowia wcale nie jest taka zla... Mojego tz byla zmarla przez sluzbe zdrowia... Byla przeziebiona i miala goraczke... I pielegniarka dala jej zly zaszczyk, wyslala do domu... Goraczka nie schodzila i bylo za pozno na odratowanie bo bialko sie scielo w organizmie...
Dlatego ja sie boje tu nawet chora byc... Leki mam z polski i chodzimy do lakarza w ostatecznosci...
Juz najwyzsza pora a ja nawet listu ze szpitala nie dostalam z data na kiedy mam isc na usg :-

-

-( ale polozna mowila ze ok 15-16tc... Nawet mi badan nie porobili, nie slyszalam bicia serduszka... Masakra :-

-

-(
dobrze ze brzuchol rosnie i ze wymioty mialam bo nawet nie czulabym sie jakbym w ciazy byla... Tyle kobietek juz widzialo swoje malenstwa nawet po 2 razy a ja nie... Chociaz zebym mogla serduszka posluchac... :-

-

-(