Helloł :-)
sospettosa-pomyślnej drogi i wracja do nasz szybko
Judysia- Twoje posty są teraz jak bomba optymizmu i to mi sie podoba! nie uzalasz sie nie "biczujesz"tylko działasz! kobieto jesteś zaje!!! pełen szacun! ja bym pewnie tylko wyła a Ty poprostu wiesz ze bedzie dobrze i walczysz dzielnie z kazdym dniem! Mała widze ze cala terapie wziela za wakacje i sie dobrze bawi- trzymajcie sie dziewczyny dzielnie tak dalej a ze wszystkim sobie poradzicie!:-)
Mmausia-wow alez masz romantyka w domu

z co do zabka to gratulacje

- u nas 9miesiecy na karku i zebuli niet!
Ewka- dziecko do mechanika razem z moim-moje po chorobie teraz tez sie w nocy budzi i kweczy co chwile a matka jak zombie poem chodzi

kici- bardzo bardzo mi przykro:-(
Anim,Marta- zagłosowane!
Kingunia-ciesz sie ciesz dzieckiem bo sliczne więc jej się należy
Kffiatuszek- to ćwiczysz charakter tym redsem :-) mam bede patrzeć ale nie otworzę:-)
Elvie- miło czytac że nocka lepsza-może mamła szybko się przekona
Wronka,Ewka- jak tez płaciłam chyba ze 12 zl za dobe w szpitalu a pielegniarki za czesto sie nie fatygowały
Aniez- fajnie masz z tymi przespanymi nocami
Justa- buziaki dla małej- może ma po prostu gorszy dzień- znam to niestety
Marta- mam nadzieje ze kropelki pomogą
Dżudi- ktoś Ty? miłoby zacząć od "dzień dobry, jestem...." czy coś?

-wiesz my tu jak e-rodzina od półtora roku, więc może się nam przedstawisz, a założę się że miło przyjmiemy
A u nas bez wiekszych zmian- mała zdrowieje

a ja walcze z bólem gardła na diecie czochowej...

teraz kima więc mama miała kiedy nadrobić :-) poza tym u nas nic ciekawego- czekam na święta bo uwielbiam- w sobote pewnie choinke ubierzemy- nie mogę się doczekać zachwytu Juleczki :-)
Miłego popołudnia