Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Konopiotka to albo taka zupa - i wtedy jest raczej gorzka albo jak robia moi teściowie taki napój. Robi sie go z ziaren konopi, czekolady gorzkiej, troszeczki kakao i ... nie wiem co jeszcze bo nigdy jakoś nie widziałam jak to robi teściowa ale jest smaczne...
teraz jeszcze patrze na google co mi wyskoczy jak wpisze konopiotka i widze to też pod nazwa siemieniotka... Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy / Zupy ... niestety nie wiem jak ten przepis ma się do konopiotki robionej przez moją ciocię ale z tym co robi moja teściowa ma wspólną nazwę...... wiem że kupujemy konopie wrzucamy do malaksera i mielimy (można też utłuc w moździerzy) a potem co to nie wiem bo ja mam co innego do roboty i nigdy nie patrze ... ale musze sobie przepis zrobić ...
Tom namotała

Aniam poprosze przepis na tego karpia w cieście piwnym
do tego nowe wątki, to nie zdążę nadrobić wszystkiego
No ladne mamy towarzystwo na forum. Kiedys Daga o przydomowej hodowli ziol pisala, mnie zielna:-) ochrzczona, a teraz Aga o wcinaniu konopii... Ech
do niczego sie nie przyznaje