reklama

Kwietniówki 2010!!!

13 - pomysł fajny ale trzebe miec w nim to coś zeby się przebiś bo w wawie na chwilkę obecną tego pełno może nie żłobków ale klubów malucha bo żłobek otworzyć jest cholernie trudno . Szymek sam chodził ostatnio do takiego wiec znam troszkę temat .

Katik - wszystkiego dobrego

Agnieszka - wejdz na kulinarny

U nas teściowa ze szpitala wylazła . już się ma lepej, sąsiad już był rehabilitant u nas .
Szymek jutro do przedszkola śmiga a my mamy trzysta rzeczy do załatwienia . oj dłuższa doba by mi się przydała

reklama
Cześć kochane!
Jestem urobiona po pachy. Tak na szybkiego w wielkim skrócie.
Nie wysypiam się totalnie. Adaśko chory, kaszel przy jego katarze to pikuś. Naszym utrapieniem odciąganie flegmy, bo sączy się non stop, a mały nam okropnie przy tym wyje. Prawie oddechu złapać nie może. Źle mi z tym, że tak muszę go torturować.
Robi przy tym po 7 kupek, większość zielonkawa i płynna. Zasypiać chce tylko na rękach i przy cycku. W nocy po 3 razy cyc, a mnie bolą piersi, bo już niewielkie się zrobiły i mleczka mało.
W dzień poświęcam mu czas tylko przy jedzonku, bo pomagam sprzedawać chu.ki (czyt. choinki) :-) Sterczę na mrozie od 9 do 18. Dobrze, że to u nas na podwórku, bo mam Adasia pod ręką jak zatęsknię ;-)
Nie mam czasu tu zajrzeć, bo jeszcze porządki wieczorami ogarniam.Dziś wyjątkowo szybko leżę w lóżku i mam zamiar odespać trochę. Więc dobrej nocki!

Judysiu całym sercem i wszystkimi myślami jesteśmy przy Was. Całuski dla Zosieńki

Ostatnia edycja:
Melduje sie i ja.
W weekend w domku u rodzicow siedzialam. Troche dluzej pospalam bo nie mialam nic do sprzatania hehe. W pierwsza noc dziecie spalo niespokjnie ale w druga juz super. Gdyby nie to ze pracowalm w sobote od rana do wieczora to moglabym powiedziec ze odpoczelam. Dzis M wrocil pojechalismy kupic choinke i banki. Miala byc sztuczna choinka i "sztuczne" banki a jest pieknie pachnacy swierk i mega kolorowe szklane bombki:-D

Katik wszytskiego doooobrego i duuuuzo milosci zycze !!!
Agnieszka nie zrobiliscie czasem wiecej takich ciasteczek?
franekkimono sliczny wierszyk:tak:

Uciekam bo od rana znowu duzo pracy i tak do siwta wiec moze byc mnie malo,,,
dobranocka :)

hoł hoł hoł...witam po weekendzie. Zabieganym i zapracowanym. No ale porządki porobione, firanki poprane, okna z wewnątrz obmyte a choinka ubrana - kolorowa i pachnąca:)Tym razem kupiliśmy śłicznego świerka , bo ceny jodły kaukaskiej - 140 PLN zwaliły mnie z nóg:)
FranekKimono-witaj wśród nas, śliczny wierszyk
Katiczku- sto lat w miłości ....a jak tam samopoczucie po winie?:)
Kittek-wracaj do zdrówka
Adaśku- Ty też szybko zdrowiej smerfiku

wiecej nie pamiętam-mróz mi padł na głowe:)Mam dziś wolne więc jak Antoś pozwoli ponadrabiam

Heloł!No i weekend zleciał nawet nie wiem kiedy trzeba się brać za porządki,łazienka się na mnie patrzy i prosi o wymycie płytek:-D A mi się taaaak nie chce,okno tarasowe(4 metry długości) zostawiam na czwartek może dotrwają czyste do piątku,tłumacze odrazu że nasze pieski siedzą na tarasie i się patrzą co robimy no i zdarza im się często lizać okna albo łapką pukać żeby ich do pokoju wpuścić,a z drugiej strony Lena z nimi rozmawia i również liże także okna z obu stron są załatwione.A odnośnie świąt to u nas będzie:
-karp smażony
-ryba po grecku
-śledzie z cebulką
-śledzie po kaszubsku
-kapusta z grzybami
-susz
-barszczyk z uszkami
-pierogi z kapustą
-krokiety z grzybami i kapustą
-sałatka śledziowa
-sałatka jarzynowa
-pierniki,ciasteczka maślane
no i jakieś ciasto narazie nie mam pomysłu :zawstydzona/y:
Choinka nie robi wrażenia na małej ona woli ładowarke i odkurzacz:-)
Miłego dnia kobietki

Witam i zaraz zmykam;-)
Korzystając z tego, że moje dziecię śpi lecę kupić jakiś prezent dla Babci, bo tylko to mi do kupienia zostało.
U nas się M. pochorował, więc zalega w łóżku, smarka i kaszle:-(
Teściowa też nadal chora, a ja dzisiaj do pracy, więc ściągam do młodej moją siostrę i będzie na zmianę z teściem wartę przy małej trzymać;-)

U nas wczoraj też świętowanie odchodziło, od 21.34 dokładnie, bo wtedy też mój M. rozpoczął kwalifikację na Dyrektora Klubu Oriflame. A pamiętam, jak rok temu sceptycznie do mojego biznesu podchodził i mu teraz to wypominam:-D

kittek - szybkiego powrotu do zdrowia!

13x13 - jak się zdecydujesz na ten żłobek to trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia. Sama też rozważałam, czy siostry nie zatrudnić i żłobka nie otworzyć, ale ona kurcze wykształcenia pedagogicznego nie ma i nie wiem, czy to nie problem, bo mi również do tego daleko (skończyłam lic. marketing i zarządzanie, mgr finanse i rachunkowość i podyplomowe z zarządzania sprzedażą).

Franek - wierszyk wzruszający:-)

Judysia - co z Zosiaczkiem? Myślę o Was i wysyłam same pozytywne myśli!!

Witam i zaraz zmykam sprzątać bo mi łazienka została no i reszta tylko do dopieszczenia.
Aniam dzięki raz jeszcze
Kinguunia z jednej porcji zrobiłam i wyszły 3 blaszki...ale mam dość ;-) dobrze że nie muszę więcej piec :-p
Byłam z M. na kontroli i ma jeszcze 3 zastrzyki i mamy obserwować bo juz taką tęndęcję prawdopodobnie będzie miał... świetnie :wściekła/y:jeden z tendencją do zapalenia krtani drugi do zapalenia ucha :wściekła/y:

elvie musi być pedagogiczne ale nie koniecznie przedszkolne . w państwowowym nawet zeby prowadzić rytmike czy inne zajęcia to trzeba mieć przedszkolne

Poczytam wieczorem bo nie wiem w co łapy mam wsadzić eehh ,

oj dłuższa doba by mi się przydała

nie tylko Tobie... też sobie ostatnio nie mam kiedy na d... usiąść, podczytam Was troszke i zaraz coś się dzieje i tak na raty...ehhh a w ciąży było tak pięknie:-)

katikowie sto lat razem!!

judysiu jestem z Wami!! MUSICIE dać rade!

franek witaj! wierszyk śliczny!

13 żłobek super sprawa, choc ja się np zupełnie nie widze, trafia mnie czasem z moją dwójeczką a co dopiero ileś tych dzieci mieć...

no i już mnie Staś woła...

miłego dnia!

reklama
ja tez dzis na pomysl na biznes wpadlam-klub dla mam i kobiet w ciazy, spotkania ze specjalistami, wymiana ciuszkow po dzieciach itp:) u nas miasto ponad 35tys i nie ma czefgos takiego, a mysle ze to nie glupie. poszukam wsrod znajomych kogos kto by mi pomog i w nowym roku ruszam z dzialaniem:)

a poza tym to u nas ciag dalszy marudzenia Oli jak jej tez eby nie wyjda teraz to chyba lysa bede...nawet nie mam kiedy sniadania pojsc zjesc, maz jeszcze w trasie a olka jak ja spuszcze z oka to zaraz przy sondzie majstruje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry