Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Drogi w PL fatalne, zawsze się martwię o męża, a już w zimie, to nerwicy dostaję, jak on wyjeżdża z firmy.
teraz jest czas na kolejną kawusię, w końcu na urlopie się odpoczywa, nieprawda... 
annaoj kce nawet nie zartuj ze wycieli dziecku zdrowy wyrostek.Jestem w szoku.
Wymodlone święta w trójeczkę.;-)niestety , tesciowa nie doleciala i juz nie przyleci...
Od soboty codzien jezdzila na lotnisko, bo przebookowywali jej bilety z odwolanych lotow na kolejne dni, wczoraj miala wyleciec o 20.30 - i co chwile opozniali wylot, az do 4 nad ranem, po czym po calej nocy oczekiwania powiedzieli ludziom, ze lot jest odwolany.
Tesciowa ma dosyc, i juz zrezygnowala...
Tak wiec swieta spedzamy we trojke, a ja od dzis wieczora zaczynam kucharzyc. To moja pierwsza samodzielna wigilia...
Agata - najlepszego i dla Was.
By wszystko ulozylo sie tak jak powinno, a Alunia dawala rodzicom powody do dumy kazdego dnia.
marta 101 głos należy do nas życzę wygranej
filonka zazdroszczę ci że nie musisz robić ogromnych porządków przed świętami i że masz ochotę codziennie sprzątać podziwiam !!!
wpadłam na chwilę w przerwie między sypialnią a łazienką, firanki się piorą brzdąc śpi a ja najchętniej bym do niej dołączyła ;-)
katik tak sobie jeszcze pomyślałam że dobrze że ona utknęła na lotnisku w Wawie a nie u was w drodze powrotnej![]()

katik tak sobie jeszcze pomyślałam że dobrze że ona utknęła na lotnisku w Wawie a nie u was w drodze powrotnej![]()

az nie wiem co napisac po takich wiesciach. I niech mi teraz ktos powie, ze sluzba zdrowia jest w pl darmowa i ogolnie dostepna. A z tym wyrstkiem to szok na maxa!Jestem do jakiejś super lekarki (ponoć) umówiona, ale dopiero na połowę lutego i to prywatnie, bo na nfz wrzesień. Miałam w planach do tego czasu się wstrzymać z decyzją, a tutaj wczoraj audiolog na zabieg namawia. A ja tak się boję, i przeczucie mi mówi, żeby tego nie robić (jakiś czas temu jak Igorowi zdrowy wyrostek wycieli, obiecałam sobie zawsze przeczucia słuchać), ale mam już taki mętlik.

moj syn dzielny jest i z odkurzaczem za pan brat (tak to sie pisze, czy 1 slowo powinno byc?Czy wasze dzieci też tak mają mój mały zaczął się ostatnio bać odkurzania nie da się też włączyć przy nim miksera odrazu płacze nie wiem o co chodzi?
Poza tym mały zaczyna powoli wstawać na nóżki no i niestety odkrył już że szuflady da się otworzyć![]()
) bo jakbym mu pozwolila, to by go zjadl. Ale robot kuchenny jego przyjacielem nie jest i jak tylko uslyszy ze go wlaczylam, to jest krzyk jakby go ze skory obdzierali:-(ja tez probowalam Sebka butelka albo smoczkiem przechytszyc, ale bestia nie da sie. kilka razy sie co prawda udalo, ale to chyba blad przy pracy bylWitam i ja.Moja dama w nocy nie chce spac.Budzi sie co chwile i chce cyca.Dzis probowalam ja zatkac butelka ale takiego krzyku narobila ze sasiadow napewno obudzila.Ja twarda sobie mysle nie dostaniesz.Wzielam na rece i z ta butelka laze po pokoju ale po pieciominutowym krzyku skapitulowalam i dalam cycka.Pociagnela z dziesiec razy i poszla w kime.I tak co godzine poltorej.

mam nadz ze chora nie jestes;-) a co ze zmiana pracy? bo cos kiedys wspominalas ze zamierzasz szukac nowej.dzień dobry, wpadam meldując że jestem. Uciekam bo mam nerwa-nie nawidze mojej pracy i jestem na L4 do końca roku. Jak się otrząsne to napisze z jakimi wazeliniarzami pracuje i jak tacy mają lekkie życie![]()
usmialam sie jak to przyczytalam. zwlaszcza z tego "niestety"niestety , tesciowa nie doleciala i juz nie przyleci...

gadula mala Ci rosnieMoje kochanie nauczyło się mówić baba i ama :-) i obchodzi cały kojec dookoła trzymając się na przemian jedną ręką. W takim tempie to za miesiąc będzie chodził
a z chodzeniem to calkiem mozliwe, adolny chlopak jest i tyle
:-)balagan w papierach to ja mam od ... roku pewnie. Jak wyprowadzalismy sie z Dub to nie chcialo mi sie przegladac roznych papierow jakie mielismy tylko wszystko wyslalam do Pl. I do tej pory stoja te pudla i czekaja na lepsze czasy, a ja juz tysiac razy sie za to brac mialam, ale jakos mi tak nie po drodze do nichMarta nie jesteś sama, mi też do łazienki daleko...ale najdalej mi do zrobienia porządków w dokumentach i materiałach z pracy... a sterty rosną.

mam dokladnie takie same odczucia jesli chodzi o sklepy. po co kupowac na zapas to ja nie rozumiem.Mój mąz pojechał na zakupy .. czyli może w te swięta nie umrzemy z głodu he he . dobrze ze mam kolezankę co ma spozywkę bo sobie u niej zamówiłam sporo jedzobnka , bo ma bardzo dobre rzeczy u siebie . Bo jak pomyślę o tych kolejkach to mi się rzygać chce .. ludzie to kupują jakby tydzień miało być zamkniete .
To spadam bo Ola mi zjada jakieś papiery własnie
moim zdaniem Swieta to nie jedzenie i czystosc w domu tylko wlasnie klimat jaki temu towarzyszy:-)Prezenty nie kupione, dom nie posprzątany ale będziemy świętować!! Jakoś się klimat stworzy
Maly odkrywca znaczy:-) komicznie musialo to wygladacWłaśnie się uśmiałam... młody położył się na szczeniaczka uczniaczka i odkrył, że jak się po nim kurla na brzuchu, to piesek się włącza :-) minę ma przy tym nieziemską i się giba na brzuchu po pluszaku ;-)

Ale to samo wczoraj do mnie dotarlo, dzizas, ale byly by jaja jakby stad wyleciec nie mogla!!!!!!
no nie wiem czy by ci do smiechu bylo
Czesc Sloneczka.
A ja od rana gotuje. Kapusta z grzybami zrobiona, no i poprawke sledzi z cebula w smietanie musialam zrobic.
Matka na skypie mnie oswiecila, ze cebule lepiej troche podgotowac, by byla miekka. A ja pokroilam w plasterki i ze sledziami w smietane machnelam. Wiec dzis bylo wybieranie, mycie ze smietany, gotowanie i spowrotem do michy
hahaha
Pozatym snieg pada i pada...
I znow pralka mi zamarzla! No trafi mnie kiedys! Jest w takim durnym miejscu - miedzy kuchnia i ogrodkiem mamy taka dobudowke, i tam wlasnie stoi pralka, i rury wychodza na zewnatrz bezposrednio, no i przy temperaturze ponizej - wszystko zamarza. Co za beznadzieja!!!!!!!!!!!
taaak... nie ma to jak rury na zewnatrz poprowadzic. ale z 2giej str nie ma sie co dziwic, tak od dawna takich zim nie bylo jak sa ostatnio. braku pralki nie zazdroszcze, ja mam manie prania i jak wpadne w trans to piore nawet to co czyste jest![]()

:-)
tak wiec Wesolych wszystkim zycze i do napisania po Swietach:-)święte słowa, bo co z pieknego domu, pysznosci na stole, jesli siedzacy przy nim czekaja kiedy ta szopka sie skaczy i nie beda musieli siebie juz znosic,wymieniajac sie nieszczerym usmiechem.moim zdaniem Swieta to nie jedzenie i czystosc w domu tylko wlasnie klimat jaki temu towarzyszy![]()