zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Moja 8 razy na 10 zasnie tylko w moim lozku przytulona do ktoregos z nas. Mam nadzieje, ze jej to przejdzie.
Kittek, zdrowka!
Kittek, zdrowka!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ale już pomału wracamy do teraźniejszości.
. Oczywiście rzecz jasna wszyscy domownicy łącznie z moim mężem podzielali jej zdanie także Adaś zbyt wiele jodu się nie nawdychał. 

no, podziwiać. mało komu by to przyszło do głowy. Oddana sprawiej MUSIAŁAM przelew na WOSP zrobić bo dziś tylko na basenie byliśmy a tam nikogo z puszką nie było .. no ale nie ważne jak ważne że wpłacone .
aniam - tak jutro zrobię, bo dziś zasnęła, ale się po 10min. znowu z wrzaskiem obudziła. Zaaplikowałam jej czopek viburcol, bo to chyba ząbki. Po 2 minutach usnęła mi na rękach, więc jeszcze chwilę ją ponosiłam i odłożyłam do łóżeczka. No i już na dobre zasnęła.
Monika - fajnie, że wyjazd się udał. U mnie wręcz odwrotnie - każdy na spacer wygania i chętnie bierze:-)
aaaaaaaaaa, jeśli o zasypianie idzie, to ja przerabiałam to z Adasiem jakieś 1,5 miesiąca temu. ale ja wtedy z nim biede miałam ;/. Teraz odpukać śpi ładnie.
po 22 zasypia, śpi do 8-8:30, jedzonko, zmiana pieluszki i ok 10 drzemka
później ok 13, 16 i 19 no i 22. W dzień śpi tak ok pól h, maks 45 minut