Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kamisia - kotletów nie tłukę nigdy, bo ich nie jadam;-) Trzymam kciuki, aby Ci się poukładało tak, jak chcesz!
Moja młoda zasnęła. Dzień nam się dzisiaj tak rozwalił z przyczyn od nas niezależnych, że prawie nic nie zrobiłam, a teraz to już nie mam ochoty, bo szaro, buro i śnieg pada. Coś słodkiego za mną chodzi, al nic nie mamy, bo celowo nie kupiłam..
za mną też i na to konto kupiłam sobie w biedronie... krakersy solone !:-)za mną też i na to konto kupiłam sobie w biedronie... krakersy solone !:-)
w Biedronce są takie krakersowe paluszki serowe. Mniam mniam, ale kaloryczne jak diabli!
Kupiłam ciastka francuskie, sernik na zimno z galaretką, pół babki i pączka hiszpańskiego. Przytargałam do domu i ... jedno wielkie rozczarowanie
Zjadłam tylko pół porcji sernika, hiszpan śmierdział smalcem, a ciacha francuskie i babka jakieś takie suche, że spróbowałam i podziękowałam. Z drugiej strony dobrze, że na jakieś super wypieki nie trafiłam, bo by mnie kusiło, aby tam częściej zaglądać, a tak to cukiernię będę omijać szerokim łukiem
Marta - mogą tak iść ząbki - a próbowałaś małej smarować dziąsełka np bobodentem ma większą dawkę lidokainy - u nas sie sprawdza na bolące dziąsełka
Zdolna Malutka
Fryzjer udany?