zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dziewczyny, mam kwesztiona. Mianowicie, czy ktoras z was robila apostille na dokumentach i jkesli tak, to gdzie sie je zdobywa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak nie urok to ... same wiecie coZielona, to pewnie już czytałaś , ale może nie...Dziewczyny, mam kwesztiona. Mianowicie, czy ktoras z was robila apostille na dokumentach i jkesli tak, to gdzie sie je zdobywa?

hahhahahaMoja faworyta Polinka zainteresowała się możlwiością posiadania rodzeństwa i postanowiła zacząć od psucia gumekZdolna Malutka
oj a dobre tam maja wypieki, dobre :-)Elvie mnie też ciągnie do piekarni, mam dobrą pod nosem, ale ostatnio sobie postanowiłam nie ulegać, bo chciałabym jakiś 1-2 kg zrzucić, przed zakupami wyjazdowymi.

Zasnęła o 20.00, dokarmiłam ją i przewinęłam na śpiocha o północy i bez pobudki spała do 6.45
Później M. ją przytargał do naszego wyrka, prawie godzinę wstawała i łaziła po nas (głównie po mnie
) i wreszcie padła. Pospaliśmy tym sposobem do 9.15, więc dołączam dziś do mam wyspanych:-)