Witam się i ja
Kot-kot życzę przspanych nocek. Co do cukierni to ja mam takie dwie, jedna z pyyyyyyyyyyyycha tortami, a druga z innymi wypiekami. Oj dbają o moje bioderka

))
Gosiek super,że u Ami lepiej!
Marta jak się czujesz Gripex pomógł??
Zdrówka dla chorych mam i maluszków!
Maja ostatnio późńiej chodzi spać, po chorobie jej się drzemki poprzestawiały i zasypia ok 20:30- 21 więc zanim trochę ogarnę pobojowisko to spać trzeba iść. Mimo to wstaje jak wcześniej między 7:30 a 8:30 z 2 pobudkami na soczek, z czym walczę dając jej coraz bardziej rozrobiony.
U nas dziś też pogoda paskudna. Ja się dziś wybrałam na miasto bo miałam wolne i chciałam kilka spraw na mieście pozałatwiać.
Buty przemokły mi na maxa bo kałuże i chlapa straszna, na koniec złamałam obcas... mogłam sobie do pary drugi złamać, byłoby mi wygodniej,ale buty kurde prawie nowe i stwierdziłam,że oddam do szewca. Swoją drogą włoskie buty nie nadają się na nasze pluchy.
Zaczynam rozglądać się za pracą bo stwierdziłam,że na uczelni wezmę zlecenie na kilka godz,a muszę w końcu zrobić staż w liceum. Kurcze bez sensu jest to, że wykładowca akademicki nawet gdy po kilkunastu latach pracy trafi do szkoły musi zrobić roczny staż, tak miała ostatnio moja koleżanka, która 12 lat na politechnice uczyła.... Ja 4 lata i stwierdziłam,że czas najwyższy bo w wieku lat 40-50 stażystką być to jakoś dziwnie brzmi.... Mam nadzieję,że coś mi się uda znaleźć, u nas jest 8 szkół licealnych,a ja bym chciała pracować tylko w 3... zobaczymy może się uda.
Dobra nie marudzę już.
Dobrej nocki!