reklama

Kwietniówki 2010!!!

u nas kolejna noc do bani....teraz moja mycha spi...
znowu jestesmy same bo bartek pojechal po dwoch dniach w domu...teraz to dopiero bede miala stresa, jakby sie zaczelo cos dziac to bede sama musiala szukac rozwiazania...

reklama
Witam:-)
U nas nocka w porządku, 3 razy tylko wstawałam by młodej smoka podać i ją przykryć, bo się skubana sama odkryje, a przykryć już nie umie:-D
Teraz niunia śpi, a ja muszę pocztę ogarnąć.

Czy któraś z Was ma doświadczenie lub jakiekolwiek pojęcie o video-konferencjach? Chciałabym coś takiego on-line dla moich Konsultantów organizować, a kompletnie nie wiem co i jak. Wczoraj oglądałam jedną konferencję konkurencyjnej firmy i zauważyłam wiele plusów w takim sposobie przekazu informacji.

Weszłam tu jeszcze raz, aby spojrzeć na suwaczek Lenkowy, czy już ma 10m-cy czy nie;-)
Otóż Lenka się urodziła 30 kwietnia, co miesiąc jej robimy fotki i teraz doopa, bo 30 lutego nie ma:-D
Zrobimy dziś:tak:

witam
nie dalam rady rano tu zajżeć bo całą noc mnie goniło do wc i ledwo dałam radę nadrobić pare działów tutaj...
teraz juz lepiej
ale chbya i mózg mi wylazł doopą bo nie myśle w ogóle...

Elvie jak macie kamerki to można przez skypa zrobić chyba coś takiego

Ostatnia edycja:
Beti- to taki 'wiek' mój tez się złości, Kuba tez miał taki czas... gdzieś kiedys czytalam, że dziecko uczy się różnych emocji i je wyraża :-)
Elvie- przez każdy komunikator to zrobisz :-) Skype chyba najlepiej 'chodzi', MS Messanger też nie najgorszy, jest to praktyczny, bo szybki sposób przekazywania info na odległość.

Elvie jak macie kamerki to można przez skypa zrobić chyba coś takiego
przez skype sie nie da, przynajmniej u mnie,
2 osoby sie widza i slysza, ale jak juz podlacza sie 3 lub wiecej to tylko sie slysza, obrazu brak.

DObry dzien
u nas od rana slonce, wreszcie! Ilez mozna na mzawke patrzec ?!!!
Polinka sie obudzi, to idziemy pospacerowac.
U nas nocki juz od miesiaca chyba do bani, chyba ze mloda przytransportuje do nas do lozka, wtedy spi gites.
No coz..........................

Dzień Dobry :)

Nadrobiłam wszystko ale troche tego było i sie pogubiłam...

Judysiu-przykro mi że przez głupia pindzie wszystko się przeciągnie...ehhh...zawsze coś...zdrowka dla Zosiaczka!

Martuś- Oleńka tez musiała złapac jakieś cholerstwo..zdróweczka dla małej

czytam że jakieś biegunkowe cholery wasze maluchy atakują..biedusie- zdróweczka dla wszystkich!

Zielona- checa jak ten czas leci...jeju! zaraz naszych maluchów urodziny...ja nie mogę!

Poza tym u nas bez większych zmian. Julik ciągle nie chodzi sama i nawet ostatnio sie nie "puszcza" za to w raczkowaniu mogłanby w maratonie startować ;P
Ja mam @ i kompletnie do bani nastrój..niby ok ale przeszkadza mi ze nic nie robie tylko siedze w domu z małą...tzn tak na prawde mi nie przeszkadza bo wiem że robie dobrze, ale mam poczucie że wszyscy gdzies pracuja coś planują a ja nic...nie wime czy pakowac się w drugiego malucha czy isc do pracy..? Tyle ze drugie i tak u nas musi byc, to po co to przeciągać...ehhh...no i wakacje mi sie marza a tu doopa bo jak planujemy drugie to kasy nie bedzie...tak zle i tak nie dobrze...to se ponarzekałam, a tak naprawde to zadne problemy w porównaniu z niektórymi z Was...glupia baba ze mnie...

To zeby juz glupot nie pisac zycze miłego dnia :)

reklama
przespałam się ... M. jeszcze kima w moim łóżku a ja już się zwlekłam i jakoś funkcjonuje... ehhh trzeba będzie jednak zastosować kurację coca -colą :-p
musze sie jakoś pozbierać bo mi nic dzisiaj nie idzie...łącznie z myśleniem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry