reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziewczynki życzę zdrówka wam i maluszkom nie wiem co się dzieje chyba dopadło i mnie jakieś dziadostwo ehhh ledwo żywa jestem

zielona ja jestem kadrowa i znam się na pit11 ale jak chcesz to zapytam się mamy ona rozlicza pity roczne

katik właśnie mi uświadomiłaś że za dwa dni tłusty czwartek <jupi>:tak:

dziewczyny od 17, tfu tfu tfu nie bylo u nas kupki...siedze jak na szpilkach bo 40minut temu dalam Oli jesc, zasnela ladnie a ja tylko siedze i slucham czy przypadkiem nie ma znajomego bulgotu w brzuszki i sprawdzam pieluszke...matko jak ja sie stresuje...

Aniez kupilam dzis ten enterol o ktorym pisalas, w dawkowaniu pisza ze u dzieci 1 do 2 saszetek na dobe, dalam dzis Oli dwie saszetki z racji nasilenia biegunki, mam nadzieje ze to on zadzialal i wiecej nieprzyjemnych niespodzianek nie bedzie...

poza tym po kupie o 17 zrobilo sie tak jakby malej lepiej, zaczela rozmawiac, zaczepiac zabawki, nawet sama wziela sie za biedronke i przesuwanie slimaka z FP, machala raczkami i klepala wszystko jak zawsze, no i nawet o usmiech sie postarala:) tylko ciagle raczki wpycha do buziaka i smoczka na rozne strony, moze to na zabki...?

ide dalej sposiedziec nad Olka...modle sie zeby to juz byl koniec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry