reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniez on wogóle nie lubi żadnych czapek ale latem to już stawiam sprawę jasno albo czapka albo siedzi w domu to wkońcu jakąś tam zakłada .. instrukcja by się przydała :)
No właśnie ten wypas w bułgarii jest fajny za tak małe kwoty a pogoda jak w innych fajnych miejscach .
ZA 15 lat jak znormalnieją ludzie to i rumunia będzie super na urlopy bo tam piękne plaże i pogoda , ale narazie strach

Kochane kwietnioweczki
Z okazji zbliżających się Świąt życzę wam: zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja.

witam sie i ja

kurcze nie bylo mnie chwile bomodem mi odmowil posluszenstwa juz na dobre, we wtorek ide go do naprawy zaniesc moze go uratuja. teraz od mamy pisze bo wpadlam na chwilke. Olka dalej zakatarzona, ja mam @, brzuch mnie boli...do tego wczoraj Olce musialam wymienic sonde, udalo mi sie, a dzis mi mala cos dwa razy juz zwymiotowala...kurcze juz jestem zestresowana...i jak zwykle u nas cos musi sie dziac jak jest weekend...
jutro jedziemy do rodziny, w poniedzialek do tesciow, odezwe sie pewnie we wtorek dopiero jak B pojedzie...

Zdrowych i wesolych Swiat spedzonych w milej rodziinej atmosferze wszystkim Wam i Waszym rodzinkom zycza Mroziki:)

PS Aniez jestes moja idolka w kwestii "wytresowania" mezulka :)

Maonka czy Twój mąż może mi wyprodukować prognozę na nabliższe dmo bo się reklamowałaś

Dobrze, że jeszcze weszłam ostatni raz przed świętami.
Już sprawdzam:
A więc dla Warszawy:
dziś 18-19 stopni
jutro w ciągu dnia 13-14 stopni, sporę zachmurzenie, a po południu przelotny deszczyk (choć nie koniecznie)
poniedziałek 16-20, ładniej niż w niedziele, zero deszczu
wtorek 18-20, piękny dzień :-)

Zobaczymy czy się sprawdzi :-)

Żegnam się, do zobaczenia po świętach.
We wtorek mamy urodziny, więc nie wiem czy zajrzę.

hejka
widac przygotowania pelna para a ja trwam w obietnicy ze sie nie kwapie do garow. jedynie sniad-obiad na jutro zrobilam i jaja poswiecilam.
wrocilismy z piaskoewnicy i mały padł. dzis mu cos strzelilo do glowy by jesc piach i jeszcze sie przy tym smial.

zielona- niezła ta kolezanka.....to ciekawe jak ona w zime ubiera dzieciola. nasz tez juz tylko w skarpetach smiga i w czapce z daszkiem, no i kamizelka tylko jak wiaterek. wylacznie do piaskownicy mu zakladfam rajstopy.

maonka- a ja dostalam z tej strony znizke na karnet 2 tyg na silownie i fitness. i rowniez skorzystam . fajna ta stronka.

WSZystkiego dobrego ,miłych rodzinnych Swiąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka, i mokrego poniedziałku.
życzy E. z K.

Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,
serdecznych spotkań rodzinnych,

przyjaznych rozmów, miłych gestów
i wszelkiej pomyślności życzy Zosia z mamą.

wielkanoc1.jpg

Witamy

Ale my zabiegane wkońcu roczek w śmingus dyngus.

Korzystając z okazji

Z okazji nadchodzących świąt wszystkiego co najlepsze
Samych radosnych dni
Pogody ducha
I zmoczenia w dyngusa ponoć przynosi szczeście

Izabela z Antoniną :-)

Aniam udanego wyjazdu
Antonio udanego roczku :-) i fury prezentów

Wesołych Świąt Wielkiej nocy spędzonych w rodzinnym gronie zwłaszcza z tymi słodkimi naszymi małymi króliczkami i kurczaczkami :-) Dużo zdrowia, pięknej pogody i wszystkiego smacznego!:-)

(Przepraszam, że dopiero teraz ale nie ma mnie nadal- obiecuje że wrócę znowu po Świętach! Bardzo tęsknie z Wami Foremki, ale nie mam jak pisać!:( buziaki i do napisania!)

reklama
Dobrze, że jeszcze weszłam ostatni raz przed świętami.
Już sprawdzam:
A więc dla Warszawy:
dziś 18-19 stopni
jutro w ciągu dnia 13-14 stopni, sporę zachmurzenie, a po południu przelotny deszczyk (choć nie koniecznie)
poniedziałek 16-20, ładniej niż w niedziele, zero deszczu
wtorek 18-20, piękny dzień :-)

Zobaczymy czy się sprawdzi :-)

Żegnam się, do zobaczenia po świętach.
We wtorek mamy urodziny, więc nie wiem czy zajrzę.

Chciałam bardziej nadmorską :) ale dobra i taka he he dzięki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry