kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
kamisiu no właśnie tylko to mi humor poprawia, że tylko 4 dni... i wolne... no ale 02/05 do pracy...
ja niestety też...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kamisiu no właśnie tylko to mi humor poprawia, że tylko 4 dni... i wolne... no ale 02/05 do pracy...

aż do teraz
oby tak zostało
cudnie to wyglądało.
Tu znowu J. ganiał w kaloszach po całym polu i szukał pod drzewami prezentów...ale miał radochę!!
, ale naprawdę nie chce mi się
, przepraszamJa się od wczoraj zastanawiam, czy B. nie ma alergii na to paskudztow, co u mnie przed domem rośnie i pyli (drzewo to jest, bo od kilku dni ma kartar i taki kaszel, jak ja, a ja na to g... bankowo jestem uczulona), jak spadł deszcz to objawy są mniejesz... qurcze mam nadzieję, że to przypadek i, że jest po prostu przeziębiony. Niestety alergia skórna znowu mu wylazła, ale o tym na odpowiednim wątku :-)
Wzięłam się za moją chudzinę i karmię prawie na okrągło, o ile z obiadami (2 dania) i deserami, kaszkami nie ma problemu to z piciem masakra, małej codziennie pękają usta do krwi od wysuszenia, więc bujam się i z butelką i szklanką i tak ją próbuję nawadniać. Najśmieszniejsze jest to, że ona w ogóle nie widzi problemu, wesoła i ruchliwa jak zwykle

Jak zrobić zeby zaczela sluchać? tylko uwage odwracac? czy jest jakiś sposób??