reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja odkąd jestem w ciąży przerzuciłam się na niegazowaną, ale dziś mnie wzięło na SPRITA:-)mniammmm...trochę bombelków!

2nn3lbetd9e6dbef.png

reklama
miałam nie całe 20 lat jak urodziłam młodego (potoczna wpadka choc byliśmy już po zaręczynach ale dla naszych rodzin wciąż była to wpadka :-() więc.....potem chciałam nauczyć się być mamą ,żoną , kupić mieszkanie zrobić wszystko ,żeby młodemu nic nie brakowało a jak już to wszystko nam się udało to już było wygodnictwo :-( i tak mijało aż nagle w tamtym roku olśnienie chcemy mieć dziewczynkę:-D i po prawie roku jestem w ciązy ale jak nie będzie dziewczynka to czeka mnie kolejna ciąża;-) bo teraz żartuje ,że jak chcę dziewczynkę to urodzę pięknego ,zdrowego chłopca:-D

ja tez chce brzydule obejrzec a cos sie z anteną stało i nie działa mi tvn :wściekła/y: facet w pracy i nie ma kto naprawic... ach jak mi źle aaaa:-D Boże dziewczyny normalnie to nieraz czuje sie jakbym wariowała ,

Dziewuszki mam pyanie

KTO JEST ASEM W PRAWIE PRACY????
jak to jest z terminowymi dodatkami? mam np sporo dodatków ale do dnia 01.01.2010r. teraz będąc na L4 co z nimi? mogą i pewnie powiedzą że nie ma mnie w pracy, nie wykonuję obowiązków i mi to zabiorą -mogę w sumie wrócić w styczniu i dostać je na kolejny rok ale to mi się mija z celem...
MA KTÓRAŚ POMYSŁ???

Będę wdzięczną za pomoc...

Widzę moje drogie, że wy tu też "brzydule" oglądacie, ja własśnie oglądam i pisze sobie do was.

Widzę cos o "suszeniu" ;p, mnie tez suszy i w kólko pije za to nie mam apetytu i śniadanie i obiad mi w zupełności wystarczy, wogóle niemam apatytu, no chyba że mnie na coś chęc weźnie ale wtedy mam wrażenie, że zjem tego baaaardzo dużo, a jem odrobinkę.

Kobietki mam do was pytanko w którym mniej więcej tygodniu poczułyście większe ruchy, mama powiedziała że jak juz poczuje ten jeden większy pierwszy to za 4,5 miesiąca równiutkie urodzę, i oczekuje z niecierpliwoscią, jakieś drobniutki ruchy to mam wrażenie że czuje, takie motylki :):):):):), ale to jeszcze nie to na co czekam :).

Dziewuszki mam pyanie

jak to jest z terminowymi dodatkami? mam np sporo dodatków ale do dnia 01.01.2010r. teraz będąc na L4 co z nimi? mogą i pewnie powiedzą że nie ma mnie w pracy, nie wykonuję obowiązków i mi to zabiorą -mogę w sumie wrócić w styczniu i dostać je na kolejny rok ale to mi się mija z celem...
MA KTÓRAŚ POMYSŁ???

Będę wdzięczną za pomoc...

bedac za zwolnieniu zachowujesz prawo do 100% wynagrodzenia, jednak dotyczy to podstawy płacy, czyli nie wliczmy w to zadnych dodatków, premii itd.

ja nie mam juz tego problemu.... wstaje raz w nocy na siku i spie do 10 wiec :)....

a naśpij sie na zapas, jak bedzie dzidzius to o spaniu do 10 mozna zapomniec, nawet jak tatus wstaje to i tak dzieciatko sie tak glosno bawi/smieje/placze ze na spanie nie ma szans:( ja wogole mam z tym problem, musze miec idealna cisze, spokoj, to moze po godzinie uda mi sie zasnąć:(

reklama
czesc dziewczyny, ciezko bylo dzisiaj przez to wszystko przebrnac...

:-D:-D:-D już nie mogę się doczekać jak spojrzę w lusterko w lipcu-niewyspana,tłuste włosy,rozstępy na brzuchu i pieluszka pod pachą.a w chuście CUDAK:-) pierwsza dama wszelkich plaż;-) nooo,może nie będzie tak źle,ale na plaży raczej nie poleżę...wybieracie się gdzieś z takimi maluszkami???:-)
nie bedzie az tak zle...hihi:-D, a co do urlopu to my sie napewno gdzies wybierzemy ale gdzie to jeszcze nie wiem, zobacze jak sie bedzie dziecko chowalo to wtedy mozna cos wybrac

Witajcie kochane a ja dzisiaj wstałam rano bo się wystraszyłam takie miałam z rana upławy że ubrudziłam piżamę i jest do prania więc sobie wyobraźcie jak ją ubrudziłam:-(:-(:-( dzisiaj dzwonie do ginki i pewnie na wizytę więc trzymajcie kciuki:-):-)
trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze, koniecznie zamelduj sie tutaj u nas i powiedz co tam u lekarza bylo

dziewczyny kiedy właściwie zaczyna się piąty miesiąc?
nie mogę się doczekać, skończyłam 17 tydzień i myślałam, ze to już :zawstydzona/y:
od 17 tygodnia zaczyna sie 5 miesiac

Dziewczyny właśnie tez zastanawiałam się czy nie utworzyć nowego tematu: Galeria brzuszków, jak na innych miesiącach. My zrobimy sobie nasze kwietniówkowe:-) Co wy na to??ja dzisiaj jak przyjde z pracy chciałabym wam jedno zdjęcie wkleić
mamy juz takie w grupach spolecznosciowych, napisz do aniam bo ona to prowadzi, ja tez bym chciala tam zamiescic moja fotke ale nie wiem jak i nikt mi nie chce tego powiedziec..:confused:

U mnie z tym leniuchowaniem bardzo podobnie...najgorsze jest to że są dni kiedy leże całymi dniami w łóżku-wstaje tylko obiad zrobić:)a mój ukochany widzi mnie w piżamie jak idzie do pracy i jak z niej wraca.Nie wyobrażam sobie teraz , że musiałabym pójść do pracy..przez moje 8 lat kariery zawodowej bylam tylko raz na L4, teraz jestem od 8 tygodnia ciąży w domku
ja na poczatku ciazy bylam 8 tygodni w domu, katastrofa, ale nie spedzalam calego dnia w pizamie bo to nie ja, i jak wrocilam do pracy to odzylam normalnie!

waniliowa, ja kocham kawę. ale moja gin powiedziała, żebym nie piła, bo kawa zmniejsza wagę płodu... no to nie piję w ogóle... :-(
jedynie inke pije... ale to nawet nie pachnie jak kawa
a moja gin powiedziala ze moge spokojnie jedna kawe dziennie pic, a szczegolnie jak mam niskie cisnienie, i tak tez robie

Dziewuszki mam pyanie
kurcze ja nie mam pojecia, a na przepisach w Polsce to juz wogole sie nie znam, wiem ze na internecie sa stronki dotyczace prawa pracy i tam mozna zadac pytanie na formu, to pewnie ktos ci odpowie

Kobietki mam do was pytanko w którym mniej więcej tygodniu poczułyście większe ruchy, mama powiedziała że jak juz poczuje ten jeden większy pierwszy to za 4,5 miesiąca równiutkie urodzę, i oczekuje z niecierpliwoscią, jakieś drobniutki ruchy to mam wrażenie że czuje, takie motylki :):):):):), ale to jeszcze nie to na co czekam :).
hehe moja mama mowila mi to samo, ja jeszcze ruchow nie poczulam ale tez czujna jestem i zapamietam sobie dokladnie jak poczuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry