kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja właśnei podobnie śpię 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ohhh.... a juz myslalam ze tylko ja robie takie akrobacje w lozkuja właśnei podobnie śpię![]()
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(
ja nie mam juz tego problemu.... wstaje raz w nocy na siku i spie do 10 wiecteż cierpię z tego powodu... wieczorem zasnac nie daje rady, jakos sie ulozyc nie moge, krece sie w kolko, a zmeczona jestem i tylko coraz bardziej sie zloszcze, jeszcze na siku wstaje i jest masakra, ale czego sie dla dzidzi nie znosi![]()

ojjj biedulkato zazdroszcze....ja już wspominiałąm że cierpię na bezsenność . Budzę się codziennie około 4 i zasypiam przed 7 jak mój ukochany do pracki wychodzi. A dziś zrobił taki manewr, że nie zmienił godziny w telefonie i budzik zadzwonił godzine wcześniej. Wyszykował się do robotki , zszedł do auta, zobaczył inną godzinę i wróćił do domu , żeby sobie podrzemać jeszcze 40 minut ...mnie to totalnie rozbudziło i już wogóle miałam nerwa że usnąć nie moge![]()