M
Mka10
Gość
ehhh... do porodu jeszcze 5miesiecy mi zostalo :/.......
nawet nie wiesz jak szybko zleci...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehhh... do porodu jeszcze 5miesiecy mi zostalo :/.......

trzeć mi się nie chcę ale jeśćwam sie tak bardzo trzeć chce te pyry ??....
hahaha... i to jest najgorszetrzeć mi się nie chcę ale jeśćmmmmmm
Mniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiłoA ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(
a propo spania na brzuszku ktore i ja lubilam.... staram sie spac w polowie na brzuchu... nie tak calkiem, lecz jedna noge podciagam tak jakbym spala skulona na boku a rreszta plackeim twarza to lozkaMniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiłoA ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(