Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Annaoj zdrówka dla Igora! Zdradź nam jakie ci Igor pytania zadaje.
Oprócz tego padają jeszcze typowo naukowe pytania
, na które na szczęście łatwiej znaleźć odpowiedź
Ja na mrożące krew w żyłach spojrzenia nie reaguję, bo po co mam się spinać, każdoroazwoe zwracanie uwagi pogłębia problem i tyle, bo jak Kuba się denerwuje, to jest bardziej nadpobudliwy 
bo ja nie chcę wiedzieć, gdzie są te myszy 

Pozniej walila w sciany, bo tak fajnie dudnia... Lekarce zabrala pieczatke, dlugopis i butelke z zelem antybakteryjnym, a pozniej wrzucala te przedmioty do kosza i smiala sie w nieboglosy...CZytam o tych Waszych perypetiach z dzieciakami. Mam dokladnie to samo, z tym, ze jednak mloda to cycek i uwielbia sie przytulac, ale tylko wowczas gdy ma na to ochote. Czasem na chwile zajma ja ksiazeczki, ale tylko o zwierzatkach. No i uwielbia biegac i wspinac sie na wszystko, no i siadac na krawedziach... Dom, w ktorym mieszkamy nie jest przyjazny dziecku, pelen jest schodkow i roznych kantow, no i podlogi, schodki i kanty sa z kamienia...
MamoPaulinki, Aniez dobrze mowi. Nie wolno Ci zamartwiac sie tym co bycmoze moze sie stac w przyszlosci - bo stac sie nie musia - a Ty zapedzisz sie w kozi rog. Pracuj z Paulinka i juz. Jak tylko przylece znowu do Polski, to spikniemy te nasze zywczyki, wyslemy na jakas lake i niech szaleja![]()
Bo miejsca dużo potrzeba 

a najbardziej lubi kardiologa bo tam ją kładą, przypinają kolorowe rybki i jej serduszko pisze bajeczkę (czyt. robimy ekg ;-)). Najbardziej nie lubi pana dr rehabilitacji ale to norma, żadne dziecko go nie lubi, rodzice zresztą też nie