Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byliśmy tą szeregówkę ogądać, okolica super spokojna, szkoła blisko, lokalizacja ok, ogród jak z bajki, ale dach z blachy, bez ocieplenia, oprócz ścian i okien dosłownie wszystko do wymiany, na korytarzu całość, a do tego metraż kosmiczny 219metrów, więc dla nas za dużo. Podziękowaliśmy pięknie, bo cena też kosmiczna jak na ten stan, 715 chcieliŻałuję tylko, że zdjęć tego ogrodu nie zrobiłam, bo tam brzoskwinia tak urodziwa, że uwierzyć nie mogłam i winogrona i kwiaty, jak w raju!
witam
dzień do doooooopy ja jasna cho**ra
miałam wypadek,auto nie wiadomo czy sie opłaci naprawiać... mam doła.... Nikomu nic sie nie stało i tle dobrego na dzisiaj...
Ha ha ha, to się nauczyła;-) Naszej też wystarczy neiktóre rzeczy raz pokazać i od razu łapie - zazwyczaj są to takie, których nie powinna;-)Mloda mnie zastrzelila. Mam paskudny zwyczaj chuchania na okulary i wycierania je w bluzke... Patrze, a Kostka trzyma w lapce jakas zabawke, chucha i wyciera w koszulke... I tak kilka razy...