Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

My planujemy zima zlozyc Poli lozeczko, i kupic te z Ikea.A my z M. dumamy jak pokój małej przemeblować by tam dwa łóżeczka zmieścić i z tym problemu nie będzie. Myślimy teraz, że jak się dzidzia urodzi to Lenka będzie miała 2 latka. Czy można jej już kupić łóżko dla dorosłych? Takie rosnące z dzieckiem? Czy powinna jeszcze w tym swoim zostać?
Elvie spokojnie możesz kupić. Ja dla J. duże łóżko kupiłam w marcu a w czerwcu kończył 2 lata i spokojniej spał. Poza tym J. ma takie normalne pełnowymiarowe łóżko bez żadnych rewelacji (czyli żadne autko czy coś w ten deseń) tylko najprostsze sosnowe ale z grubych dech bo mają po 3,5 cm...A my z M. dumamy jak pokój małej przemeblować by tam dwa łóżeczka zmieścić i z tym problemu nie będzie. Myślimy teraz, że jak się dzidzia urodzi to Lenka będzie miała 2 latka. Czy można jej już kupić łóżko dla dorosłych? Takie rosnące z dzieckiem? Czy powinna jeszcze w tym swoim zostać?

i to jest profilaktyka raka szyjki :-
moja mama też miała zmianę wycinaną prawie 5 lat temu ...cośmy się nastresowali to nasze ale naszczęście zmiana nie była nowotworowa 

ja tego dziecka nie rozumiem... spada... bo czuję bombe ekologiczną