reklama

Kwietniówki 2010!!!

no i dziś miałam jakiegoś powera, bo opeócz tego co wcześniej jeszcze ogarnęłam cały dom, odmroziłam lodówkę i uporządkowałam szafki.
a teraz mi mały nie daje nawet chwili odpocząć , tylko ciąga za ręce by z nim jeżdzić autkami.

KATIK- super że Polka juz sie tak zaklimatyzowała w żłobku, brawo:-)
Marta- co raz nowsze dobre więści jak Ola sobie świetnie radzi i idzie do przodu w swych umiejętnościach, cieszę się - gratulacje Oleńce,:tak:
Aniam= u mnie ma tak samo Kacperek,że jak coś z nim nie tak to właśnie więcej w dzień śpi, a zwlaszcza tak zachowuje sie po szczepieniu- wtedy to nawet 4 h potrafi przespać.

reklama
Hejka

Po wizycie lekarskiej jesteśmy i to na pewno nie wyrostek, więc trochę mi ulżyło, lekarka stwierdziła że raczej to na tle nerwowym i te bóle głowy też.Kolejnego małego wrażliwca mam.Mateuszek czuje się już dobrze nie wymiotuje, nawet obiad z chęcią zjadł i żadnych rewolucji nie było fakt że mega spokojny jest ale najważniejsze że nic go nie boli.
Bardzo dziękuję kochane za ciepłe słowa, buziaki:tak::tak::tak:

Mamusia to kiedy robisz imprezkę bo przecież musimy wszystkie razem z tobą opić tego magistra :-D

Filonka normalnie na jakich bateriach ty jedziesz ;-) zazdroszczę zapału ja mam taki tylko przed @ wtedy też latam za ścierką:tak:

Katik jeszcze raz gratki dla Poli :-)

Marta super wieści, brawo dla OLki teraz to oczy dookoła głowy musisz mieć :-)

Aniez dzięki za wskazówkę jak rozpoznać że to wyrostek super mieć takiego małża z szeroką wiedzą lekarską :tak:

Aniam mam nadzieję że Ola jednak nic nie podłapała.

Dobra szykuję kolacyjkę a potem potworki mają męski wieczór Hela pójdzie spać a mamusia dokończy książkę, taki mam plan:tak: Oczywiście zajrzę jeszcze do was :-)

Elvie, spóźnione lecz szczere życzenia dla Ciebie...dużo miłości, zdrowia, szczęścia i radości :-)

Gosienka, współczuję akcji kupa...ja raz miałam podobną i w wykonaniu tylko Hanki, a i tak latalam jak 'z pieprzem'...z tym, że ona mi się załatwiła nie do nicnika a na środek salonu i się w tym bawiła, ech :-)...psu też się podobało :-)
Dobrze, że u Matiego już lepiej...

Marta, świetnie, że Ola tak sobie radzi....czieszymy się razem z Tobą :-)

Mamusia, stawiaj szampana ! Gratuluję Pani Magister :-)

popieram Katikową - dobrze, że już weekend...i to czterodoniowy weekend dla niektórych....jupiiiiii....

u nas Halinka nadal na antybiotyku (na uszy), ale tym razem w kroplach do nosa :-)....hehe, brzmi całkiem nielogicznie, ale chodzi o to, że po uszach przyplątał się mega katar, który ma podłoże bakteryjne i aby go zlikwodiwać, trzeba krople, bo jak katar zaatakuje uszy, to zapalenie powróci...

miłego wieczorka, ja lecę nadrabiać tydzień...

Jestem na moment..

mamusiu - dziękuję za smsa i raz jeszcze gratuluję obrony!! Fajnie, że kciuki Kwietniówek pomogły i że masz już to za sobą:-)

gosienka - dobrze, że Mati czuje się już lepiej i że wykluczono wyrostek.

marta - brawo dla Oli!!

monia - nam tak samo lek. tłumaczył, że Lence uszy katar zainfekował. Mam nadzieję, że krople pomogą i Hana szybko wróci do zdrowia.

Nasza wczorajsza imprezka skończyła się po 2:00. Dobrze, że Lenka do 8:00 dała nam pospać;-) Dzień spędziliśmy na Krupówkach, wjechaliśmy kolejką na Gubałówkę a później pojechaliśmy na obiad do knajpy Obrachtówka w której były "Rewolucje kulinarne". Jedzenie pycha i ceny nas mile zaskoczyły. Fajnie, że teraz w knajpach są kąciki dla dzieci, w naszym ośrodku jest całą wielka sala zabaw wraz z trampoliną, więc młoda szaleje ile tylko może. Zaraz będziemy ją kąpać i jak zaśnie to imprezy ciąg dalszy:-D
Miłego długiego weekendu!

Katik- super, ze Pola sie juz zaadoptowala w zlobku :-)
Gosienka- maz wiedze posiada ze zroodla wtorneg, czyli od naszej pediatry, ona go zawsze uczula, co ma strawdzac, jakby co i on to wszystko pamieta i jakbu co, to sprawdza, ja mam glowe nie od tego (z migrena obecnie)... no i nasze chlopaki to wrazliwce, Kuba tez miewa takie objawy, tylko nie wymiotuje, ale brzuch go boli ;-)

Elvie wrzuc potem kilka fot i namiar na ten osrodek na watek 'wakacyjny' :-) i wypoczywajcie dalej.

Annoj- wywal zly nastroj i zatrzasnij za nim drzwi!

reklama
gosieńka dobrze że to nic strasznego , kup chłopakowi tabliczkę czekolady na stresa :-D
paczkę Ci wyślę w poniedziałek , miała być nadana w środę ale pokłóciłam się z babą z poczty i jej nie nadałam - opakowanie sie jej nie podobało :wściekła/y: a tylko w pon i wtorek mam pocztę od rana czynną , w inne dni od 11 :wściekła/y: co nijak mi nie pasuje .

Elvir bawcie się dobrze

Oli bal się podobał ale na koniec już była mocno zmęczona w domu więc padła .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry