Ja tylko na chwilę bo jak zawsze ostatnio doba mi nie wystarcza...
Elvie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Życzę Ci by w brzuszku siedział mały przystojniaczek. Spełnienia w życiu rodzinnym oraz zawodowym!!!! Odpocznijcie na wywczasach! Zazdroszczę Wam bardzo!
Katik u nas z jedzeniem jest podobnie. Zauważyłam jednak,że jeśłi jej coś bardzo smakuje to woli jak jej pomagam, hehe
Daje mi wtedy widelczyk czy łyżeczkę i chc eaby jej pomóc.
Akaata super,że poszło łatwiej niż przypuszczałaś. Zdrówka dla Luśki!
Ella fajnie,że udało się Wam z Elvie spotkać
Aga jak oni ci o 17tej usneli to ciekawe o której będziesz miała pobódkę?
Gosieńka akcji kupa nie zazdroszczę. Jejku kiedy ja w końcu będę miała czas na nocne rozmowy z Tobą?
Zielona fajnie,że jest takie miejsce gdzie Kostka może się pobawić z rówieśnikami.
U nas wszystko w porządku. Gdy tylko wracam z pracy korzystamy z Mają ze słonecznych dni, mam jeszcze trochę porządków na ogrodzie,ale jestem już bliżej jak dalej.
W weekend mam zajęcia na uczelni,ale mam nadzieję,że troszkę Was ponadrabiam.
Maja jest przekochana. Daje nam tyle szczęścia i nawet gdy humor mam nienajlepszy to jedno jej spojrzenie sprawia,że się uśmiecham.
Co codziennego 'planu dnia' wkradły się nam zajęcia aerobiku. Bosko jest, wygłupiamy się i tańczymy, Maja jak tylko widzi,że rozkładam kocyk i włączam muzykę to skacze i się cieszy.
Odpieluchowywanie zakończyłyśmy sukcesem. Przez ostatnie tygodnie nie było (poza kilkoma nocami) żadnej niespodzianki.
Kilka szybkich akcji też nam się zdażyło. Np na dniu otwartym przez pół szkoły biegłyśmy do toalety, albo z Tesco ewakuację robiłyśmy.
Wiem jednak,że jak zawoła to potrafi nawet kilkanaście minut wytrzymać spokojnie. Dumna jestem z niej bardzo

))
Dobra zmykam do nieszczęsnych rozprawek i spać zaraz idę bo o 6tej pobudka....
Spokojnej nocki kochane!!!!