filonka
Fanka BB :)
hejo
znow znikłam na chwilkę, bo byłam u rodziców, a jak wróciłam do domu to zauważyłam ze net zabrali za nieopłacenie nastepnego miesiaca, tak wiec dopiero dzis jestem.
Dzis po dodze w końcu z małym wybraliśmy sie do fryzjera, mały zniósł to dzielnie, a potem bawil się samochodami w salonie kiedy to mnie robiono coś z włosami.
tak więc korzystam z chwili snu synka i zaczynam nadrabiać....
znow znikłam na chwilkę, bo byłam u rodziców, a jak wróciłam do domu to zauważyłam ze net zabrali za nieopłacenie nastepnego miesiaca, tak wiec dopiero dzis jestem.
Dzis po dodze w końcu z małym wybraliśmy sie do fryzjera, mały zniósł to dzielnie, a potem bawil się samochodami w salonie kiedy to mnie robiono coś z włosami.
tak więc korzystam z chwili snu synka i zaczynam nadrabiać....
no ciesze się ze po za tym wszystko jest ok i rozwija sie zdrowo.
Lenka mnie urzekła bjeszcze bardziej niż na zdjęciach, a mamusia wygląda kwitnąco w tej ciąży:-) Lenka mi pokazałą jak dzieci potrafia jeść- buziulka śliczna jej sie nie zamykała! No ubaw przedni ;-);-) Moja glizda zjadła 2 chrupki i nie w głowie jje jedzenie jak zawsze. I taka niesmiała była że szok- nie moje dziecko;-) teraz ją w domu energia roznosi a tam cichutka jak myszka. Nie to co Lenka- ta iskierka była w swoim żywiole

Mateusz wchodząc po schodach do domu zaczął biedny wymiotować Emil mnie zawołał ale w tym samym czasie Helenka biegła do mnie z nocnikiem i chciała kupę,zdążyłam jej ściągnąć majtki i kazałam usiąść na nocniku a sama poszłam do Mateusza, kiedy wróciłam moje dziecko z zadowoloną miną grzebało sobie w nocniku i było już nieźle wysmarowane
Nie dość że musiałam posprzątać po Maniu to jeszcze Hela cała do umycia była dobrze że jeszcze Emil nic nie wymyślił bo normalnie rąk by mi nie starczyło ;-)