reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona pikuś to dopiero będzie ja zdam a na razie to jest nieziemski stres
elvie BINGO!!!! wiedziałam że będzie Zdzisiek :-D:-D:-D super że w maleństwem wszystko OK
marta wspaniałe jest to co piszesz oby tak dalej:tak: rozrabiaka mała Ci rośnie moja też uwielbia otwierać szuflady a jeszcze bardziej z nich wszystko wywalać

Napisałam, wiadomo gdzie...

Martuś super, ja Ci mówiłam, ze tak będzie, tylko morza cierpliwości trzeba do naszych dzieciaków. Jak Ola zasmakuje raczkowania to będzie kombinować, bo wiesz, super się samemu przemieszczać i dostać tam gdzie mama nigdy nie zaprowadzi ;-)
Elvie cieszę się z Tobą, fajnie, ze jest ok, teraz możesz spokojnie jechać i odpoczywać :tak:
Zielona dziękuję...

Elvie graty. Najwazniejsze jednak, ze Malenstwo zdrowe :tak::tak:

Smutajace sie tule mocno.

Mamusiu, za Ciebie to juz powoli zaczynam zaciskac, bo pamietam o piatku.

U nas po staremu, ostatnio troche zawirowan mielismy , stad moja znikoma obecnosc. Juz powoli wychodzimy na prosta, wiec mam nadzieje, ze nadchodzacy weekend bedzie o niebo lepszy niz poprzedni.
Wydluzylam czas pracy o godzinke, poki co dla mojej Polineczki roznicy nie ma, moze wkrotce jeszcze troszke przeciagne by podciagnac z kasa.

ja mam cholernego stresa już od killku dni ale dziś to już w ogóle... nie moge się na niczym skupić,
no bo jutro idziemy z Olką do szpitala na to podcinanie wędzidełka języka. No i ja się boję strasznie. Mama moja podzwoniła po znajomych no i beda jej to robić "na żywca" tylko dadzą jakieś znieczulenie miejscowe... no ja sobie po prostu tego nie wyobrażam, że ona otworzy buźkę i da im wykonać zabieg, przecież ona nie dała sobie zajrzeć jak jej sprawdzała dr to wędzidło. No po prostu nie ogarniam tego jak oni to zrobią i się boję, bo przeciez ona tam się zapłacze zapewne.
Trzymajcie jutro za nas kciuki.
Bedę dopiero po niedzieli bo zostajemy na weekend u mamy.

Michasiu walcz!

Powodzenia będzie dobrze zobaczysz .

Elvie gratki i dzięki za smska nie mialam jak napisać . Mam nadzieję że Zdzisław zostanie .

Marta gratulacje dla OLi .

Ola ma w piątek bal na haloween jadę jutro dorwać jakąś dynie na przebranie .
W pracy ok tylko na nic czasu nie mam .

Witam wieczorkiem

Katik no już się zastanawiałam co się stało bo przecież to do ciebie niepodobne aby paru słów nie naskrobać ale usprawiedliwienie przyjęte;-)

Elvie jeszcze raz gratki no i dla dumnego tatusia też :-D Miłego pakowanka i spokojnej podróży.

Mamusia książki rzuć w kąt bo wiadomo że ze stresu już nic ci do głowy nie wejdzie i tak jak pisała Zielona, obrona to pikuś, będzie dobrze.Nalej sobie winka i odpoczywaj:tak::tak::tak:

Marta super wieści

gosiek Helenka bez pieluchy już chodzi więc jak woła to muszę ją wysadzić a że na dworze chłodno no cóż gorzej jak się zsika w majtki wtedy cała będzie mokra ;-)

MamoPaulinki ​przytulam i wierzę że będzie dobrze.

Aniez i jak tam Bartolini dostał przepustkę na wychodzenie na dwór?
Jakoś chłopcy łatwiej mają z siusianiem na dworze niż dziewuszki ;-)

Miłego wieczorku kobietki

Witam i ja przed snem.

Chrzestny wpadła do Julisi więc wieczór z głowy.

Elvi- Jutro będę gratulowac na żywo a dziś tu- Bardzo się cieszę z Wami! :D Super!!!

Marta- Ciesze się bardzo z postępów Oli- mała jest cudna! Zobaczysz, ze powoli i jeszcze chwila, a będzie biegać! :)

wita Was kochane, widzę, że nie tylko u mnie problemy...
MamoPaulinki nie wiem co napisałaś, trzymam kciuki za pomyślność sytuacji.
Martuś super, że Oleńka sobie tak radzi. Najważniejsze, że idzie do przodu! Gratuluję, w dużej mierze, to Twoja zasługa!
Akaata trzymam kciuki za zabieg, może zrób tak jak mówi Elvie, kup jej nową zabawkę, to szybko zapomni!
Elvie super wieści. Najważniejsze, że dziecko zdrowe. Trzymam kciuki, żeby pani dr dobrze prorokowała. Pamiętam mina mojego męża jak mu na usg powiedziano, że będzie chłopak. Niezapomniane wrażenia! Udanego wypadu Wam życzę!
u nas niby po staremu, ale ostatnio mamy z mężem takie dni, że najchętniej, to bym go wymieniła na nowy model:szok:
Jeszcze tylko dwa dni i mam długi weekend! jak ja się cieszę!!!!!!!!!!będę spała do oporu!

Która przyjedzie mnie spakować?:-D Jej, jak ja tego nie znoszę:no:

Za gratulacje - dziękujemy:-)

gosienka - super, że Helcia już zupełnie pieluszek nie nosi.

aniez - możesz już Bartka wyprowadzać??;-)

reklama
Elvie- super, gratki Zdziska :-)

My mozemy wychodzic, mlody zdrowy 'jak kon'. Pediatra w szoku, bo mowi, ze to sie nie za czesto zdarza, zeby dziecko tak lekko przechodzilo ospe. Juz nie zaraza, moze wychodzic, wiec od jutro akcja spacerek :-D
Lekarka potwierdzila tez, ze Kube jeszcze przez tydzien mamy obserwowac, potem tez moze cos sie pojawic, ale prawdopodobienstwo bedzie spadac... eh... mam nadzieje, ze moja zaraza nie zarazila podczas spotkania zadnego z baczkow- paczkow... i w sumie mi sie przypomnialo: Elvie ja mam nadzieje, ze Ty ospe przechodzilas, bo ja dzisiaj sobie uswiadomilam, ze przeciez dla kobiet w ciazy ospa nie jest najbezpieczniejsza :-( qurcze, ze tez to jest taka paskudna choroba, ze sie zaraza zanim cokolwiek widac:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry