reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Uff.. jesteśmy prawie spakowani:-) Wyjazd o 6:00 z pewnością nie wypali, bo nie będzie nam się chciało wstawać:zawstydzona/y: ale przed 9:00 powinniśmy wyjechać. Laptopa nie biorę, ale M. musi, więc wieczorami od niego będę Was podczytywać;-)

Ella- dam znać z trasy o której będziemy w Krakowie. Jeśli chodzi o miejsce to zdaję się na Ciebie:tak:Do zobaczenia!

Witam się szybciutko i uciekam może później znajdę chwilkę żeby trochę napisać :*
elvie szerokiej drogi! a przede wszystkim STO LAT dużo zdrówka szczęścia i miłości, lekkiego i przyjemnego rozwiązania, upragnionej szeregówki, awansu zawodowego, małych kolejek na poczcie, szybkiego powrotu do wagi z przed ciąży i wszystkiego o czym tylko zamarzysz !!!

Ostatnia edycja:
Elvie- to mi zdjelas z serducha kamien!!! Ufff!!!

I z okazji urodzin nastych oczywiscie, zycze Ci duzo usmiechu, zdrowia, pociechy z OBU pszczolek no i z duzego "Pszczolinskiego" tez ;-)

Dziewczyny Nata zapracowana, a co z E.salamandra? No i z Maonka? Kici to sie chyba przeprowadza.

Dzieńdoberek :-)

Elwirko czarownico z okazji 18 urodzin życzę ci zdrówka , miłości każdego dnia , spokojnej ciąży,pociechy z Lenki i M oraz spełnienia choć jednego marzenia.

Aniez może cię dziewczyny posłuchają i się odezwą:tak: Super że Bartuś już może wychodzić na spacery i coś czuję że Kuba jednak nie załapie ospy.

Mamusia i jak winko na odstresowanie wczoraj było ? :-p

gosia podejrzewam że nie tylko ty masz ochotę zmienić małża na nowszy model ;-) Mam nadzieję że się dogadacie:tak:

Akaata trzymam mocno dzisiaj kciuki za Luśkę.

Idziemy na spacerek i zakupy.
Papatki

Z Salamandrą nie wiem pewnie zapracowana ale co jakiś czas się pojawia.
Maonka pisała wiadomo gdzie że na razie daje spokój sobie z BB po akcji z Love...
Kici...nie wiem ...

Jestem :-)
Chłopaki zdrowieją bo coraz lepiej śpią :-D Wyspałam się mimo ze o 7 mi M. pobódkę urządził :-p

Elvie wszytkie co najlepsze, zdrówka przede wszytkim dla ciebie i Zdzisława ;-), spokojnej ciąży, szybkiego porodu, mieszkanka jakie sobie wymarzycie :tak: samych sukcesów w Ori :-D no i pociechy z Lenki i Mężusia :-D

Witaski:)

Elwie-sto lat kochana. Spełnienia marzeń, pociechy z Lenki, M i Zdzisława:)udanego wypadu w góry :)dużo wspaniałych chwil
Akaata- kciuki za Luskolinde zaciskam z całych sił.Bedzie dobrze. Młoda to zuch dziewczyna
Mamusia- kochana eaasyy...jutro jak nic będzie piateczka:)
Aniez- super,że po ospie już śladu ni ma

dziś już czwartek- oby do jutra i znowu weekend....ach ten czas leci jak z bicza strzelił...Wczoraj stukneło młodemu półtorej roczku a ja jestem w szoku ze taki z niego duży, mądry kochany chłopczyk.

No to Maonkowego posta musialam przeoczyc...

Glowa mi nadal peka, to juz kolejny dzien, obawiam sie, ze tym razem migrena tak lekko nie odpusci... :-(

Bartek po spaniu rusza na spacer! Koniec z demolka mieszkania :-D Niech poodycha swiezym (taaa...) powietrzem!

Kamisia- a jak qupsztalowy problem Antonia?

reklama
Aniez- jest nadal cieżko ale widać poprawę- coś zaczęło się regulować. Kupa jest co 3 dni z zegarkiem w reku. Teraz problem nie tyle co w Antosiowej dupce tkwi w głowie- a tego syropkiem nie wylecze:(
Zamówiłam ten błonnik + probiotyki , do którego mi kiedyś linka podesłałaś. Przyszedł w piatek- ale Antoś nie zabardzo chce go przyjmowac- teoretycznie jest bez smaku - próbowałam mu go dać w ksielku- ale on kisielu nie za bardzo lubi, w zupce też nie bo za bardzo ją zagęścił więc nie wiem....Dalej jedziemy na debridacie , decoflorze i pilnuje go z jedzeniem jabłek- staram się żeby zjadł to jedno jabłuszko dziennie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry