reklama

Kwietniówki 2010!!!

magda rozbawilas mnie tym tekstem ze gdy nie ma w domu dzieci......No to zycze udanego dnia bez dzieci.

Agnieszka bawcie sie dobrze jutro.

aniez ja tez salon i lazienke wyszmatowalam.Niezly tekst he he.Jutro jeszcze pokoik i posprzatane.Z ta roznica ze ja takie dni mam codziennie bo niestety nie pracuje.

salamandra​ wrzuc fotki tych bucikow.Chetnie poogladamy.

reklama
padam...
łapska mnie tak bolą że nawet nie chcą mi po klawiaturze paluchami stukać... ale mam całą chatą wypucowaną łącznie z oknami :szok: ale już nie mogę...
Dzięki dziewczynki :-D telefon zabiera A. ale chyba każe mu go wylączyć :-p i włączymy dopiero jak po odwóz będziemy dzwonić :-D;-)

Witam się i ja po tygodniowej nieobecności... ja ciągle mam zapieprz w pracy, a w domu każdą wolną chwilę poświęcam Q.
u mnie generalnie bez zmian... zaraz poczytam co u was.

hejka

wszystko przeczytałam, ale jakoś ostatnio nie mam weny. Jakoś ostatnio same negatywne zdarzenia mam w okolicy i z jednej strony dają mi dużo do myślenia, jak czasem bezpodstawnie narzekam i marudzę, ale niestety też przygnębiają.
mam nadzieje, że do jutra mi się nastrój poprawi i zajrzę.

Marta dzielne jesteście, a Ola jak na swoje przejście naprawdę zrobiła ogromne postępy
Katik, Kittek spóźnionego najlepszego.
dobranoc

Mój słodziak waży tyle, co paczka żelków;-):-D

piękne porównanie:-)

Siedzę i oglądam, jak Lenka zajmuje się swoim ulubionym bobasem - przewija go, karmi, buja na bujaczku, przytula i całuje. Przed chwilą wypadł jej z bujaczka, więc mu pokazywała paluszkiem nu-nu i mówiła "nie nie nie" - chyba niegrzeczny był:-D

słodziutka!

Ewka, Wy tez macie inhalator, co podajesz tam mlodym?
Ktos jeszcze stosuje inhalator????

my mamy pulmicort(steryd) i berodual (rozszerzający oskrzela), taki zestaw naprawczy jak tabletki i flixotide nie dają rady... ale rozcieńczamy solą fizjologiczną, żeby dłużej szło, więc spokojnie możesz Polince dać:-) a co jej się dzieje?

Salamandra spóżnione wszystkiego najlepszego! w 2 ciaży też miałam ogromniastą fazę na frytki:-)

Kittek, Katik najlepszego z okazji imienin!

Agnieszka
udanej imprezki!

a ja się relaksuję, chłopaki poszły lulać o 18, nie wiem co to za święto:-) w połowie faktów dołączył do nich tatuś i tym sposobem mam wolny wieczór, net, wino i ja:-)

Dziękuję jeszcze za życzenia:-)
Dziś moja mama sobie przypomniala,że mialam urodziny 2 dni temu. Tak jej było przykro, że zapomniała. trudno mi uwierzyć, bo rok temu i dwa lata temu było identycznie :no:

jest mi baardzo niedobrze, więc już dziś nic nie naskrobię. Wrzucam Wam foty bucików, ktore kupiłam, z tym,ze fotki sciągnięte z allegro,bo robic mi sie nie chciało :zawstydzona/y:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 80
  • 2.jpg
    2.jpg
    102,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 4.jpg
    4.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 6.jpg
    6.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 38
  • 7.jpg
    7.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 70
hejka

wszystko przeczytałam, ale jakoś ostatnio nie mam weny. Jakoś ostatnio same negatywne zdarzenia mam w okolicy i z jednej strony dają mi dużo do myślenia, jak czasem bezpodstawnie narzekam i marudzę, ale niestety też przygnębiają.
mam nadzieje, że do jutra mi się nastrój poprawi i zajrzę.

Marta dzielne jesteście, a Ola jak na swoje przejście naprawdę zrobiła ogromne postępy
Katik, Kittek spóźnionego najlepszego.
dobranoc
Asia, mama mi mowila, ze kilka dni temu w Mikolowie byl pogrzeb tych ludzi z rozbitej awionetki pod Krakowem, ze niby z Kamionki bylo to malzenstwo... pewnie obilo Ci sie o uszy...

my mamy pulmicort(steryd) i berodual (rozszerzający oskrzela), taki zestaw naprawczy jak tabletki i flixotide nie dają rady... ale rozcieńczamy solą fizjologiczną, żeby dłużej szło, więc spokojnie możesz Polince dać:-) a co jej się dzieje?
Ewcia, nic generalnie sie nie dzieje. Poprostu Polka od wrzesnia przerobila 3 antybiotyki, 2 na zapalenie ucha, trzeci na angine, tyle ze po drugim zostal jej brzydki kaszel i ciagnal sie ze 2 tygodnie, dlatego wlasnie tesciowa kupila Poli inhalator i mocosolvan na w razie W, bo tutaj procz antybiotyku i paracetamolu to ja dla niej nic nie dostaje...
Kilka dni temu skonczyla antybiotyk, i wlasnie tak sie zastanawiam czy jej ta sola fizjologiczna jeszcze nie poinhalowac, bo znow zlobek, i znow zarazki...

Dziekuje za zyczenia :tak:Popijam winko , czekam na Milczenie Owiec na tvn. Uwielbiam ten film, choc widmo 15 minutowych reklam co chwile mnie przeraza.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry