Dziewczyny kochane jesteście, dziękuję za życzenia.
Katiczku Tobie również wszystkiego najlepszego, szkoda,że bliżej do siebie nie mamy bo byśmy może jakieś zbiorowe imininki zorganizowały
Salamandra Tobie również składam zaległe życzonka!!! Zdrówka oraz spełnienia najskrytszych marzeń! Nie miałam czasu nadrabiać więc wybacz za spóźnienie. Mam nadzieję,że dostałaś paczuszkę
Goście poszli, ja padam na twarz bo wczoraj do północy matury sprawdzałam, a o 6tej pobódka, po pracy jeszcze szybkie zakupy i z gośćmi prawie się w drzwiach spotkaliśmy. Dobrze,że mama była na posterunku więc mi pomogła. Ciacha mi siostra i ciocia upiekły. Jutro świętuję dalej, tym razem my idziemy do kina a później na imprezę andrzejkową w tym samym gronie. Póki co marzę o tym aby się wyspać....ale Milczenie owiec kusi więc zobaczę co wygra.
Majeczka tylko nam od wczoraj z katarkiem walczy i pokasłuje więc jak jutro się nie poprawi to zostaniemy w domku bo szkoda mi ją chorutką zostawić. Dziś jednak w ciągu dnia było ok więc myślę,że to przez ostatnią trójkę bo jeszcze nie wyszła, a ona tak reaguje często przy ząbkowaniu.
W niedzielę jej się narzeczony zapowiedział z rodzicami więc mam nadzieję,że będzie zdrowa bo bardzo lubią się razem z Szymonkiem bawić.
Spokojnej nocki!